Ştirea a apărut în presa centrală iar jurnaliştii notează că Niculae Bădălău- lider al PSD Giurgiu a fost ales în funcţia de preşedinte executiv al partidului la nivel central într-o şedinţă de miercuri, 28 decembrie.

DC News notează:

Niculae Bădălău, senator de Giurgiu, a fost ales președinte executiv PSD. Locul rămăsese liber din 2015 când Liviu Dragnea a părăsit această funcție și a fost ales apoi șef în locul lui Victor Ponta.

Niculae Bădălău s-a născut la 8 decembrie 1960 în localitatea Ogrezeni, județul Giurgiu. Senatorul este absolvent al Facultății de Îmbunătățiri Funciare și al Facultății de Inginerie și Management Agroturistic din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. La cursuri de specializare a menționat în CV: Școala Națională de Studii Politice și Administrație — Facultatea de Administrație Publică — Masterat — ‘Guvernare modernă și dezvoltare locală’; Academia de Studii Economice București — Masterat — „Management public”; Academia Militară București — „Colegiul Național de Apărare.

Niculae Bădălău este membru al PSD din anul 1991 fără întrerupere. El și-a început activitatea politică în anul 1991 în organizația PSD din localitatea Bolintin Vale, județul Giurgiu, unde a deținut funcția de președinte până în anul 2001, când a devenit vicepreședinte al organizației județene a PSD, iar din anul 2004 a devenit președinte al organizației județene a PSD. De la începutul vieții politice a avut activitate neîntreruptă în PSD și nu a migrat în nicio perioadă către alte partide.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.