Mai mulţi colegi de-ai tembelei care s-a fălit pe tot Facebook-ul cu nişte cartoane pline cu mesaje anti-„decreţei”- care nu sunt „funny”, auziţi şi voi!- i-au cerut demisia acesteia şi tuturor prietenilor ei, nah, „funny”, dar lipsiţi de orice profunzime.

Unul dintre ei este liderul TNL Sector 3, Lili Prodan, al cărei text a fost preluat inclusiv de către mai mulţi giurgiuveni:

„TNL a lansat astazi un atac la adresa unei generatii din care si parintii mei fac parte si cu toata responsabilitatea afirm ca acestia nu trebuie tratati cu dispret, fiind oameni de buna credinta, participanti la Revolutia din ’89 si votanti PNL. Nu merita o asemenea insulta si astept, in numele lor, scuze. Desi acestea n-au fost oferite nici pana in momentul de fata. 
O astfel de greseala nu poate trece neobservata, dragi colegi din TNL, si consider ca atunci cand se vorbeste in numele unei organizatii intregi trebuie sa fim consultati cu totii. Ca Presedinte al TNL Sector 3 ma dezic complet de afirmatiile colegilor mei si solicit public demisia celuia care a gandit o astfel de campanie ofensatoare si de prost gust la adresa noastra si a parintilor nostri!, scrie Lili Prodan pe Facebook. 

Şi jurnalista Oana Dobre Timofte a taxat dur „ieşirile” duduii Mara Mareş: „Habar nu am cine a conceput, cine a executat și cine a validat mizeria asta. Încă nu am confirmarea că este autentică și asumată de TNL. Dar atât de tare m-am enervat, încât o să scriu, just in case că e ”opera” lor. 
Cine a scris așa ceva habar nu are/ignoră faptul că decrețel înseamnă orice copil născut în România în perioada în care a fost în vigoare Decretul 770 din 1966, prin care se interzicea avortul. Adică fiecare copil născut în România timp de 23 de ani. Decrețel sunt și eu. Decrețel e și soțul meu. Decreței sunt autorii de literatură contemporană. Decreței sunt regizorii din noua generație, dintre care unii au luat premii importante. Decreței au fost cei care au făcut marile performanțe sportive ale României. Decreței au murit la Revoluție. Decreței au fost bătuți de mineri în Piața Universității. Decreței erau mulți, foarte mulți dintre cei care au ieșit în stradă în Februarie 2017.
Decrețeii sunt o bună parte din populația activă profesional din România de azi. Poate chiar majoritatea. 
Decrețeii n-or fi funny. Deși au scos destul de multe poante bune. 
În calitate de decrețel, însă, nu pricep ce poantă a vrut sau ar fi putut să facă TNL aici. Dacă o fi fost vreo poantă. Dacă tot spun ei că nu sunt funny, hai să le spun ceva cât se poate de serios, în caz că ei au comis-o: să vă fie rușine!”, scrie jurnalista pe pagina sa de facebook.

Alte comentarii sunt de prisos!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.