Aşa cum scriam şi cu alte ocazii, poliţiştii au ajuns, mai degrabă, paznici la carantinaţi şi gardienii purtatului măştii în magazine. La Giurgiu e şi mai şi. De-a lungul vremii, am arătat cum şefii lor, prieteni cu unii boşi PNL-işti, sunt preocupaţi mai cu seamă de „răfuielile” politice ale amicilor lor decât de faptele grave pentru a căror soluţionare şi chiar prevenire îi plătim.

Un eveniment deosebit de grav a avut loc, recent, la Clejani. Potrivit colegilor de la Giurgiu pe Surse, seara trecută, o familie din Bucureşti a fost jefuită, bătută şi oamenii s-au ales şi cu maşina vandalizată.

„O familie din Bucureşti a onorat invitaţia de a participa la un botez desfăşurat în comuna Clejani. După ce s-a încheiat petrecerea, invitaţii au fost cazaţi la o familie din localitate.
Peste noapte, le-a fost sustrasă o borsetă în care aveau aproximativ 70 de grame de aur.
Au mers la cei care i-au invitat la petrecere să reclame furtul, dar au avut neplăcută surpriză să fie luaţi la bătaie. De asemenea, autoturismul le-a fost vandalizat, una dintre victime deplasându-se la IML pentru obţinerea unui certificat medico-legal”, scriu colegii de la Giurgiu pe Surse, iar articolul poate fi citit AICI: http://giurgiupesurse.ro/la-clejani-ca-in-vestul-salbatic-si-batuti-si-cu-aurul-furat/

La Clejani, nu mai există şef de post de peste 3 luni şi primarul Florin Nidelea a avertizat că zona se va transforma într-un „rai al infractorilor”.

Poate şefii IPJ Giurgiu scutură niţel din cap, lasă „noul look” să-şi vadă liniştită de treabă şi se vor ocupa serios să menţină liniştea şi ordinea publică în judeţ!

1 COMENTARIU

  1. […] Aşa cum scriam şi cu alte ocazii, poliţiştii au ajuns, mai degrabă, paznici la carantinaţi şi gardienii purtatului măştii în magazine. La Giurgiu e şi mai şi. De-a lungul vremii, am arătat cum şefii lor, prieteni cu unii boşi PNL-işti, sunt preocupaţi mai cu seamă de „răfuielile” politice ale amicilor lor decât de faptele grave […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: SCANDAL la Clejani! O familie din Bucureşti, tâlhărită. Poliţia din comună încă nu are şef … […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.