Este vorba, desigur, despre acţiunea din cadrul campaniei Earth Hour(Ora Pământului), oamenii fiind îndemnați să stingă lumina pentru o oră, sâmbătă, 25 martie, între 20.30-21.30.

Totodată, organizatorii campaniei îi îndeamnă pe oamenii din toată lumea să se angajeze în acţiuni de mediu, dar și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

Reprezentanţii Primăriei Giurgiu transmit că mesajul adresat comunității Earth Hour Romania în anul 2017 rămâne „Dăruieşte naturii energia ta”, pentru a semnala că mediul este un subiect de interes major și că este necesar să investim propria energie pentru a-l proteja.

Autoritățile și asociațiile/ONG-urile sunt îndemnate să organizeze activitati în aer liber cum ar fi ture cu bicicleta, crosuri etc. și să întrerupă iluminatul public al cladirilor și pe arterele reprezentative ale orașului, acolo unde nu afectează siguranța publică și traficul, pe 25 martie, în intervalul 20.30-21.30.

Pentru mai multe informații despre Campania WWF Earth Hour (Ora Pamantului) sunteți invitați să vizitați site-ul oficial al campaniei în Romania: www.ora-pamantului.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.