Autointitulat „şeful primarilor giurgiuveni”, dar pe care nu-l recunoaşte nimeni ca atare, cameleonul politic Constantin Cărăpănceanu, primar în Ghimpaţi, mai trosneşte una MEMORABILĂ. Probabil, uitând că e galben tot şi, eventual, ar trebui să scrie ceva despre Cîţu şi Iohannis, don’ primar s-a trezit cu nevoia acută să se declare supărat fleaşcă pe PSD şi Ciolacu, simţindu-se „trădat”. O, şi nu se revoltă oricum, ci printr-o scrisoare transmisă de Liviu Dragnea. ? Pe care şi-o asumă Cărăpănceanu, punând semnătura pe aceasta.

“Sunt oameni care mult timp s-au uitat spre noi cu speranță. Sunt oameni care au muncit pentru acest partid și oameni care ne-au dat încrederea lor la vot. Și nu o dată, ci ani sau zeci de ani la rând. Sunt oameni care au ținut cu PSD, Marcel”, scrie Cărăpănceanu.

Doamne, murim aici de râs! ??? Alo, domnul Cărăpănceanu, bună dimineaţa! Nu mai faceţi parte din PSD de un an şi jumătate!! Parcă îl şi vedem pe dom’ primar, buimac, în faţa sediului PNL Giurgiu. “Bă, dar de ce am venit eu aici?”

Dl. Cărăpănceanu o fi rămas, de fapt, cu mult PSD în suflet, chiar dacă a sărit cu poftă în barca PNL Giurgiu, înainte de locale, ce dracului! Altfel, ce treabă are el cu ce fac acum social-democraţii?

Fiţi atenţi la asta:Având conștiința faptului că ați distrus cel mai mare partid al României și l-ați vândut lui Iohannis, vă îndreptați spre irelevanța pe care o dă trădarea”.

Alo, don’ Cărăpănceanu, Iohannis e „tatăl” lu’ matale acum, vă amintiţi? Să vedeţi ce dreaptă vă luaţi peste ochi la viitoarea şedinţă a PNL Giurgiu! ?

N-are sens să ne întrebăm de ce dl. Cărăpănceanu n-a compus un mesaj după mintea lui(dacă tot simţea nevoia să zică ceva despre PSD), dar SIGUR am vrea să ştim ce zice Dan Motreanu, şeful PNL Giurgiu, despre stand-up comedy-ul ăsta din curtea domniei sale! Dacă tot veni vorba, valoarea cuiva se vede şi din oamenii pe care îi are aproape, nu credeţi?

“VEȚI DA SOCOTEALĂ ROMÂNILOR PENTRU TOT. Pentru că, dragă Marcel, voi ați avut ocazia să salvați România ca să nu ajungă aici, dar AȚI ALES SĂ ÎL SALVAȚI PE IOHANNIS în ultimul ceas”– mai zice Cărăpănceanu, cu vorbele lui Dragnea.

Leşinăm de râs, fraţilor! Cum, mă, să scrii aşa ceva despre Iohannis, tu mâncând la masa lui?

Şi apoi, toată treaba asta nu cumva miroase a „trădare”? Înseamnă vă miroase frumos la APP, cumva? Na! că se învârte roata şi le-o trage(ne scuzaţi!) PNL-iştilor giurgiuveni tocmai don’ primar de la Ghimpaţi, cu stânga, chiar cu peniţa lui Dragnea, din propria lor casă.

Ce distractiv! Să înţelegem şi că în PNL-ul de la Giurgiu e degringoladă maximă? Ce faceţi, dl Motreanu, nu mai puteţi să-i ţineţi pe „liberali” în frâu? Pare că, în loc să se orienteze către Cîţu sau Orban, „liberalii” se bat care să ajungă la Ciolacu ori Dragnea? ?

Mai jos aveţi scrisoarea „lui Cărăpănceanu” şi apoi un link către scrisoarea lui Dragnea, preluată de presa centrală. Domnul Liviu, să vă fie ruşine, domnule, că l-aţi plagiat pe Cărăpănceanu de la Giurgiu!! ? ?

Scrisoarea lui Dragnea AICI

UPDATE: Primarul din Ghimpaţi ne-a contactat(prin whatsapp) şi ne-a comunicat că a fost vorba despre un mesaj redistribuit şi că nu ar fi cerut jurnaliştilor care au postat iniţial ştirea să publice scrisoarea în numele său…

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.