Nu reuşim să înţelegem „fenomenul”, serios! Adică, dacă eşti primar, atunci deţii tot oraşul, inclusiv locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap, pistele pentru biciclişti, trotuarele şi poţi să le foloseşti când vor muşchii tăi de edil?

Sau, pur şi simplu, cum ar spune oamenii de rând, eşti doar… neserios, ca să nu folosim un termen mai adecvat, dar mai dur?

Un cititor din Mihăileşti, Giurgiu, ne-a trimis o fotografie cu maşina primarului Mihai Dobre, parcată, ieri, pe locul destinat persoanelor cu handicap, la un supermarket din oraşul menţionat. Din maşină ar fi coborât atât Dobre, cât şi şoferul lui.

După cum puteţi observa din imagine, parcarea nu era deloc aglomerată, dar, nah, când eşti primar şi te grăbeşti să-ţi faci cumpărături, te aşezi cât mai aproape de intrare, nu?

Bravo, don primar, înseamnă că atunci când faceţi pipi rău pe dumneavoastră, iar la bărbaţi e ocupat, intraţi fără rezerve la „femei”? Sau, dacă printr-o minune, ajungeţi să umblaţi cu vreun mijloc de transport, daţi la o parte orice bătrânică pentru a vă aşeza dumneavoastră, că, deh, sunteţi primar?

Nu mai ştiţi să mergeţi pe jos mai mult de 10 paşi? Trebuia să fi intrat cu maşina în magazin, ca să ştiţi o treabă, dracului!

A, cititorul nostru ne-a comunicat şi că n-ar fi fost prima oară când primarul Dobre parchează aşa.

Deci, ar mai putea fi o interpretare a „fenomenului”, zice cititorul. Poate că, deşi n-ai zice, edilul chiar se simte…, cine ştie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.