Preşedintele Senatului şi candidat pentru un nou mandat de senator din partea PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc a participat, vineri, 30 octombrie, la întâlnirea cu presa locală desfăşurată la sediul PSD Giurgiu.

Mă bucur să fiu, astăzi, într-o echipă care va aduce din nou victoria PSD, la Giurgiu. Aveţi în faţă oameni cu experienţă, oameni care au demonstrat că au voinţă, dar care au arătat şi că fac lucruri bune pentru cei pe care îi reprezintă. Giurgiuvenii trebuie să beneficieze, în continuare, de sprijinul unor astfel de oameni. Eu am 25 de ani experienţă în serviciul public, am lucrat în toate cele trei Puteri ale statului, Judecătorească, Executivă şi acum Legislativă.

Am intrat în acest parteneriat împreună cu organizaţia PSD Giurgiu, pentru ca împreună să facem din Giurgiu un loc în care, nu doar oamenii de aici să trăiască frumos, dar să vină către Giurgiu din ce în ce mai mulţi oameni care să poată aduce prosperitate. Echipa noastră va reprezenta Giurgiu, la nivel parlamentar şi, ne dorim, inclusiv la nivel guvernamental, pentru că a venit vremea să câştigăm şi să oprim efectele acestui accident nefericit, respectiv guvernarea PNL. Cu PSD, românii au dus-o mai bine şi au arătat acest lucru toate organismele internaţionale, potrivit cărora, în cei 3 ani de guvernare PSD, nivelul de trai al românilor a crescut, în medie, cu 30%. Trecem printr-o perioadă extrem de complicată pentru toată lumea şi, din păcate, la butoanele ţării sunt nişte amatori care doar mimează guvernarea. Depinde inclusiv de dumneavoastră, stimaţi giurgiuveni, să spuneţi stop acestei „aventuri”„, a spus Robert Cazanciuc, la Giurgiu.

La rândul său, preşedintele PSD Giurgiu, Marian Mina, candidat pentru funcţia de deputat, i-a urat bun venit în echipă lui Robert Cazanciuc.

Alături de colegii mei Cristina Elena Dinu, Constantin Basangiac şi împreună cu toţi cei care alcătuiesc PSD Giurgiu suntem cea mai bună echipă pentru Giurgiu!

Suntem pregătiţi pentru o nouă luptă electorală din care îmi doresc să ieşim învingători #Pentru_Giurgiuveni! Deoarece, am demonstrat că PSD este singurul partid care face lucruri bune pentru ţară şi pentru judeţul nostru!”, a subliniat Marian Mina.

Şi deputatul social-democrat Cristina Elena Dinu a vorbit despre venirea lui Robert Cazanciuc în echipa PSD Giurgiu:

Este o onoare pentru noi să îl avem alături pe domnul Cazanciuc, îi urez şi eu bun venit şi, cu siguranţă, parteneriatul nostru completează echipa PSD Giurgiu şi îi dă plus valoare! Suntem profesionişti, fiecare în domeniul său de activitate, şi ne dorim să lucrăm pentru giurgiuveni. Ne vom bate pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaş normal, în Giurgiu şi în întreaga ţară.

Aveţi în faţa dumneavoastră echipa câştigătoare pentru Giurgiu!„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.