Deputatul PNL de Giurgiu Alexandru Andrei, pe care mai nou prietenii îl alintă “ăla care toată ziua stă pe la Consiliul Judeţean”, tocmai şi-a umplut frigiderul. Era mişto dacă era vorba despre cozonaci, şunculiţă şi ridichii. Dar, nu!

Din păcate pentru Măria Sa, primarii i l-au umplut cu tot felul de, cum să zicem, denumiri de… “produse” de origine umană, tradiţionale şi originale, desigur. Cele mai bune! 😁

Bunul simţ şi legea nu ne permit să detaliem. Suntem convinşi, însă, că cititorii nostri, fiind cei mai deştepţi dintre toţi, s-au prins şi le pun cap la cap. Să nu uitaţi că e foarte subţire linia dintre “te iubesc” şi “băga-mi-aş…” E, cumva, cale de un vot. Pe care Alexandru l-a dat.

Astăzi, cu largul concurs al deputaților PNL, a fost ținută în viață legea care introduce alegerea în două tururi de scrutin a primarilor și a șefilor de CJ.

Ce-a făcut?! Cu cine v-aţi sfătuit, domnul Andrei? Cu dl. Beianu sau cu cine?

Că, dacă v-a sfătuit cine am zis mai sus, după ruşinea păţită de dumnealui, în ultima vreme, nu e prost ăla care dă sfaturi, e prost ăla care le acceptă.

Alexandru Andrei s-a abţinut, deci votul lui a fost trecut la negative, deci a contribuit la ţinerea asta în viaţă a unei legi care îi defavorizează pe cei mai mulţi dintre primarii giurgiuveni ai PNL.

Bravo, don’ Alexandru, chiar că iubiţi România şi Giurgiu, că „e” ţara dumitale! Şi când o să mai mergeţi, în vreo campanie, prin judeţ, pe la primarii pe care tocmai i-aţi faultat, o s-o descoperiţi în toată splendoarea ei! Să aveţi grijă să purtaţi niţică armură! Sfat prietenesc. Nu de alta, dar sunt sătui oamenii de gogoşi pudrate în exces cu penelină, băgate pe gât, de multe ori, în timp ce stau cu gura căscată(de la atâta râs) la cei care le oferă.

Pe deputatul Alexandru Andrei n-ar fi supăraţi doar primarii giurgiuveni, ci şi şefii PNL central. Hai să vedem cum o mai scăldaţi, de data asta, că e nasoală rău!

V-o dau băieţii de-o să râgâiţi a alt partid, pariu?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.