Aşa cum este ştiut, miercuri, 13 mai, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a avut o întrevedere şi cu mai mulţi primari din judeţ. Unii dintre ei şi-au arătat nemulţumirea faţă de faptul că, deşi au multe proiecte de implementat, se lovesc de lipsa unui dialog cu actuala conducere a Consiliului Judeţean Giurgiu.

De aici, a pornit zvonul că ar fi fost vorba despre un „scandal”, la care ar fi luat parte şi primarul din Mihăileşti, Mihai Dobre. Întrebat, joi, 14 mai, în conferinţă de presă, ce s-a întâmplat acolo, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu, Răzvan Cuc, a răspuns: „Primarul din Mihăileşti este un om competent, un bun gospodar, preocupat să îşi dezvolte oraşul. Nu cred că a fost un scandal, ci mai degrabă o răbufnire. Din păcate sunt mulţi edili care doresc să facă treabă, au proiecte, vor să scrie proiecte, dar se lovesc de lipsa dialogului cu cei din Consiliul Judeţean. Nici domnul Dobre nu îşi găseşte corespondentul în această instituţie ca să fie ajutat să îşi implementeze proiectele pe care le are. Şi, astfel, apar nemulţumiri şi răbufniri”.

Răzvan Cuc a amintit, totodată, faptul că cei care s-au zbătut şi au reuşit să aducă şi anul acesta fonduri, chiar  cu aproape 40% mai mari decât în anul precedent, pentru comune, sunt preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, şi vicepreşedintele social-democrat al CJ Giurgiu, Cristian Marciu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.