Am primit la redacţie nişte capturi de ecran cu o conversaţie(în limba engleză) purtată de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, şi o doamnă din… străinătate, la o postare publică de pe profilul politicianului cu pricina.

Deci, fiţi atenţi! Doamna, pe care dl. Beianu o numeşte „prietena mea de departe”, îi scrie la o poză de profil, postată în 2016, mesajul „gentleman”. Important este că acest comentariu a fost postat în urmă cu 5 ANI!

5 years later(ca-n filmele americano-indiene), s-a trezit şi dl. preşedinte să-i răspundă prietenei sale de departe şi s-o întrebe ce mai face. Foarte frumos! Staţi excelent la viteza de reacţie 😂

Apoi, probabil, ca să nu creadă doamna că dl. Beianu o fi, doamne fereşte, doar vreun om de rând în judeţul său, preşedintele CJ îi transmite prietenei sale de departe(care l-a întrebat, cuminte, ce mai face şi el) că este, ATENŢIE!, „a very important person in my county”. Adicătelea, „o persoană foarte importantă în judeţul meu”.

(Doamne, Dumnezeule! Şi plătiţi atâţia consilieri ca să vă laude, nu-i suficient?)

Eeee, măi doamnă prietenă de departe, nu ştiţi cu cine vorbiţi! N-aţi lăsat comentariu la orişicine, aşa, ce dracului! Că nu oricine poate spune despre sine că este very important person. Nici nu ştiu, sincer, ce-ţi trebuie(sau ce-ţi lipseşte) ca s-o zici, aşa, firesc, pe, vorba ‘ceea, toate gardurile (reţelelor de socializare).

Deci, în urmă cu 5 ani, era doar „gentleman”, în opţiunea doamnei de departe. Poate tocmai de aceea, nici n-avea rost să îi răspundă? E, altfel comunicaţi acum, de la înălţimea scaunului de preşedinte de consiliu judeţean, nu?

Întrebare: dl. preşedinte o fi ratat mesajul prietenei sale de departe, 5 ani buni, sau a avut atâta răbdare ca să ajungă o persoană „very important in his county”, pentru ca prietena să merite, în sfârşit, un răspuns?

Oricum, genul programului: Comedie

  • Parţial, acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.