Primarul comunei Toporu, Constantin Ionescu, a prezentat joi, 3 noiembrie, în conferinţă de presă, Programul PSD pentru Agricultură. „Este un program care vine în sprijinul fermierilor români. Eu, ca un om care a lucrat în domeniu, consider că fermierii trebuie cu adevărat susţinuţi din toate punctele de vedere. Trebuie să punem un echilibru între fermierii români şi cei din alte state ale Uniunii Europene, trebuie sprijiniţi şi să li de acorde şanse egale”, a spus edilul din Toporu.

Astfel, Constantin Ionescu a vorbit despre fiecare capitol în parte. În ceea ce priveşte sprijinirea fermierilor români, a spus că principalele obiective se referă al readucerea agriculturii române la nivelul de motor de creştere economică, creşterea exporturilor, asigurarea hranei sănătoase pentru români, angajarea tinerilor în agricultură şi protejarea fermierilor români.

În primul rând, este nevoie să fie rezolvate urgent problemele din agricultură, prin plata la timp a subvenţiilor.

agricultura_08________2 agricultura_08________5

Un alt capitol important este acela la refacerii şi extinderii sistemului de irigaţii. Social-democraţii giurgiuveni propun trei etape, după cum urmează:

agricultura_08________6

Mai apoi, în Programul PSD pentru Agricultură, un alt capitol îl constituie dezvoltarea sistemului anti-grindină şi de creştere a precipitaţiilor. Social-democraţii propun, în primul rând, operaţionalizarea celor trei centre de comandă:

agricultura_08________7

Creşterea absorbţiei fondurilor europene este un alt capitol prioritar pentru o politică agricolă sănătoasă:

agricultura_08________8

Tot în programul PSD pentru Agricultură se propune şi înfiinţarea unor centre de colectare şi unităţi de procesare:

agricultura_08________11 agricultura_08________12 agricultura_08________13

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.