Campania PSD „Din suflet pentru români” a continuat, şi la Giurgiu, sâmbătă, 18 decembrie, când reprezentantele OFSD Giurgiu au dus daruri mai multor copii din comuna Ogrezeni.

Preşedintele OFSD Giurgiu, deputat Cristina Elena Dinu: „Nimic nu este mai frumos şi mai #emoţionant decât zâmbetul unor copii fericiţi, iar veselia lor este molipsitoare! Alături de colegele mele din #OFSD_Giurgiu, am adus zâmbetul pe buzele mai multor copii din comuna #Ogrezeni.

În cadrul campaniei #PSD „Din suflet pentru români”, am fost din nou mesagerii lui Moş Crăciun şi le-am dus acestora cadouri: hăinuţe, încălţăminte, jucării şi dulciuri.O zi cu soare, lacrimi de bucurie, îmbrățișări și copii fericiți!Mulțumim domnului primar Cătălin Preda pentru implicare„.

Duminică, 19 decembrie, a venit rândul tinerilor social-democraţi giurgiuveni să desfăşoare o activitate specială, dedicată Sărbătorilor de Iarnă. Astfel, mai mulţi copii au primit chiar de la Moş Crăciun daruri constând în jucării şi dulciuri.

Preşedintele TSD Giurgiu, Dragoş Udvuleanu: „Veselia copiilor este molipsitoare, aşa că am petrecut, astăzi, împreună, o zi cu multă bucurie! Astăzi, la sediul PSD Giurgiu a avut loc acțiunea ,,Fii ajutorul lui Mos-Crăciun! ” ediția a VII-a, prima ediție având loc în anul 2012.

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar foarte multe familii, oameni în vârstă sau cu venituri mici, se gândesc deja ca nu o să își permită o masă îmbelșugată pentru cei dragi sau cadouri pentru copii sau nepoti. Astfel, astăzi, în cadrul acestei acțiuni au fost ajutate zeci de familii și copii. Aceasta a fost ultima acțiune a TSD Giurgiu, din acest an care stă să se încheie, drept urmare vrem să vă urăm :Sărbători fericite alături de cei dragi!„.

Şi colegii lor de la PES Activists Giurgiu s-au alăturat campaniei naționale a PES Activists România aducând #zâmbetuldesărbători unor copii minunați.

Ana Maria și Cristian sunt doi copii care în ciuda problemelor cu care se confruntă, sunt un exemplu de optimism pentru fiecare dintre noi. Cristian (13 ani) își doreste să devină polițist criminalist și muncește la visul său fiind unul dintre cei mai buni elevi din clasa lui.Ana Maria (9 ani) este o fetiță isteață careia îi plac dulciurile și matematica, motiv pentru care ar vrea sa devina ,,vânzătoare în centru”, pentru ca în felul acesta ar avea acces nelimitat la dulciuri si socoteli matematice. Ne bucurăm că am putut să aducem un zâmbet în căsuța lor„, a scris pe pagina sa de Facebook coordonator în cadrul PES Activists Giurgiu, Cosmin Lazăr.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.