În cadrul aceleaşi conferinţe de presă a PSD Giurgiu, vineri, 14 noiembrie, purtătorul de cuvânt al organizaţiei judeţene a formaţiunii politice, Răzvan Cuc, a atras, la rândul său, atenţia asupra scandalului iscat, după ce Răzvan Ungureanu i-a îndemnat, în limba maghiară, pe cei din Covasna şi Harghita să voteze Klaus Iohannis.

„Trebuie să ne îngrijoreze acest lucru pentru că momentul este unul foarte periculos privind integritatea României. Ştim că s-a cerut, la un moment dat, modificarea articolului 1 din Constituţie, iar Victor Ponta a declarat, chiar la Congresul UDMR, că acest lucru nu se poate. Klaus Iohannis a demonstrat, însă, că e un tip <<flexibil>> în ceea ce priveşte integritatea statului român. Apropierea lui Klaus Iohannis de Laszlo Tokes se face contra tranzacţionării votului ca apoi să fie modificat articolul 1 din Constituţie”, a subliniat Cuc.

Pe de altă parte, în plan local, purtătorul de cuvânt al PSD Giurgiu a cerut autorităţilor să fie în alertă maximă, duminică, la vot.

„Am un mesaj către autorităţile giurgiuvene. Avem informaţii că au fost aduse din Mediaş şi Sibiu, la Giurgiu, 500 de persoane, simpatizanţi ai lui Iohannis. Vrea, cumva, candidatul ACL să arate că dacă pe organizaţia sa din Giurgiu nu se poate bizui, atunci trebuie să-şi aducă sibienii? Nu vreau să mă duc cu gândul la nereguli la vot, dar cer autorităţilor în domeniu să fie în alertă maximă, duminică”, a mai spus Răzvan Cuc.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.