Preşedintele Niculae Bădălău şi vicepreşedintele Constantin Cărăpănceanu, la conferinţa de presă de vineri, 4 martie, au venit cu noi informaţii în ceea ce priveşte candidaţii formaţiunii politice la alegerile din vară.

„Au fost validate încă trei dosare, pentru Mihai Dobre-Mihăileşti, Dumitru Văcaru-Gostinu iar la Bolintin Deal va candida Ciprian Marica(foto jos)”, a anunţat Cărăpănceanu.

Marica
Cărăpănceanu a menţionat că sunt, aşadar, 49 de localităţi unde au fost stabiliţi candidaţii la funcţia de primar, în timp ce mai sunt în analiză restul de cinci dosare.

„Vom valida şi celelalte dosare, vă vom informa despre acest lucru la viitoarea conferinţă de presă. Urmează, de asemenea, să stabilim şi listele pentru consilierii locali şi judeţeni”, a mai spus Cărăpănceanu.

Pe acest subiect, la rândul său, liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a punctat faptul că, după ce dosarele vor fi validate la Giurgiu, acestea vor fi transmise mai departe, la centru.

Pe de altă parte, Bădălău, legat de acuzaţiile PNL că ar fi pus presiune pe primari ca să rămână în aceeaşi echipă, a menţionat că, în ultimii 3 ani şi jumătate, alături de colegii săi a făcut mai mult administraţie şi mai puţin politică.

„Vorbim de candidaturi politice, da, dar primarii sunt aici pentru că am dovedit că suntem o echipă cu rezultate în administraţie. Nu poţi, ca alţii, să dormi 3 ani şi jumătate şi să te duci, apoi, din primar în primar ca să le zici să candideze la tine. Primarii sunt oameni cu experienţă administrativă şi politică, e greu să-i păcăleşti. Eu consider că echipa PSD a lucrat pentru ei, am fost uniţi şi am încercat să-i sprijinim pentru a-şi dezvolta comunele şi oraşele pe care le administrează. Timp de 8 ani, PNL a călărit Consiliul Judeţean, l-a politizat total, n-au făcut nimic pentru localităţile judeţului, cu ce se prezintă ei în faţa primarilor? Cu ce?”, a zis Bădălău.

C. Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.