În perioada 9-15 mai, a fost realizat un nou sondaj politic în municipiul şi judeţul Giurgiu de către CSNB Bucureşti.

Astfel, din cercetarea sociologică a reieşit că, la Consiliul Judeţean Giurgiu, echipa PSD Giurgiu se bucură de încrederea a 55,6 dintre cei chestionaţi. Social-democraţii giurgiuveni sunt urmaţi de către PNL, dar diferenţa este foarte mare. Doar 18,5 % dintre respondenţi au spus că ar vota cu echipa liberală. Pe locul III în sondaj este ALDE cu 8,7%, urmat de UNPR cu doar 3,2 procente.  PSRo are 2,5% din preferinte, Mișcarea Populară 2%, Mișcarea Liberală 1% și Partida Romilor „Pro Europa” -2,5%.

sondaj 1

Şi la municipiu situaţia este clară. Actualul primar, social-democratul Nicolae Barbu, se bucură de încredere a 51,5% dintre giurgiuvenii chestionaţi. El este urmat de candidatul PNL Florian Nicolae care, însă, a obţinut un scor de doar 22,7 procente. Pe locul III este Alexandru Vladu pe care doar 8,6% dintre giurgiuvenii chestionaţi au spus că l-ar prefera.

Vine în urma sa Noruț Stănișteanu – Mișcarea Liberală cu 5,2%, apoi Mihăiță Grigore de la Partida Romilor „Pro Europa” cu 4%. Liliana Ciobanu – PSRo cu 3%. Ionel Dinu de la Mișcarea Populară, George Costache UNPR, independenții Marius Crăcea și Constantin Buduru au obţinut doar câte un procent din preferințele electoratului.

sondaj 2

 

Sondajul a fost realizat în municipiu pe un eşantion de peste 800 de persoane iar în judeţ, peste 1.000 de oameni au fost incluşi în cercetarea sociologică. Marja de eroare a acestui sondaj este de +/- 3%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.