Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina:

„Depunem #moţiune_de_cenzură! Este evident că Florin Cîţu era atât de beat, încât a „uitat” dacă a avut sau nu cătuşe şi ce-a băut! Pe modelul Raluca Turcan a uitat, se pare, atunci când şi-a falsificat CV-ul, şi ce vârstă avea când a luat „doctoralul”(vorba lui). A ţepuit o bancă americană şi e suspect de consum de droguri. Îi insultă pe români atunci când le spune că sunt mai fericiţi, dar ce păcat că ei n-o ştiu. Iar România este în colaps, el şi prietenii lui au îngropat toate domeniile de activitate.

Deci, ce trebuie să mai facă premierul Florin Cîţu ca să se simtă şi să plece? Eu cred că pentru români toate de cele de mai sus sunt mai mult decât suficiente şi nu-l mai vor în fruntea Guvernului! Adevărul este că majoritatea nici nu l-a vrut, însă PNL şi USR au luat puterea cu JAPCA şi ţin de ea cu dinţii. E clar, nu s-au săturat încă, mai au de furat! Însă, nu îi mai lăsăm să îşi bată joc de ţara noastră, astfel că „PSD va depune moţiune de cenzură chiar la începutul sesiunii parlamentare!

Vom stabili săptămâna viitoare detaliile acţiunii, astfel încât moțiunea de cenzură la adresa guvernului Cîțu să fie redactată, depusă, dezbătută și votată în primele săptămâni ale sesiunii parlamentare, oricum înainte de 25 septembrie, data congresului PNL, astfel încât să aibă cât mai multe șanse de reușită.

Chiar cred că mulţi parlamentari ai PNL şi USR, sătui de câtă ruşine au simţit din cauza lui Cîţu, în ultima perioadă, vor alege să-l trimită acasă! De tot”.

Deputat PSD Cristina Elena Dinu:

#Îmbătaţi de putere şi puşi pe jefuit ţara, cei din Coaliţia de Dreapta s-au lepădat numaidecât de toate #sloganurile lor pompoase din campaniile electorale. „O Românie fără #hoţie”, „Fără penali în funcţii publice” s-au dovedit a fi doar nişte glume amare, dovadă a #ipocriziei fără seamăn a celor care au pus mâna pe România. Într-un an, au ridicat la rang de „artă” minciunile, hoţia şi promovarea incompetenţilor, a impostorilor, a #PENALILOR în instituţiile publice.

Au PROVOCAT #austeritatea pentru majoritatea românilor, luând în fiecare zi de la cei mai puţin înstăriţi ca să umple vistieriile bogaţilor. Adică, pe ale lor. 99% în sărăcie, 1% cu buzunarele pline. Iar despre #Cîţu ne spun că trebuie iertat că doar era şi el om, era „mic şi nu ştia ce face”. Nu merge aşa! #România nu are nevoie de un prim-ministru precum Vasile Florin Cîţu şi nici de un guvern de #şantajişti şi ipocriţi.

Beţie cruntă, suspect de consum de droguri, ţepar al unei bănci americane, falsificator de CV şi #mincinos patologic, Cîţu NU poate şi NU trebuie să fie iertat pentru toate acestea! Nu aveam pretenţii, dar, totuşi, dacă i-ar fi rămas o urmă de decenţă, premierul ar fi #demisionat demult! Dacă aveau un dram de verticalitate sau de #respect faţă de români, partenerii coaliţiei de guvernământ i-ar fi cerut demisia şi i-ar fi retras sprijinul politic lui Florin Cîţu.

Însă, PNL şi USR nu fac altceva decât să îşi bată joc de România şi asta #trebuie să înceteze! #PSD va depune moţiune de cenzură iar conducerea partidului va stabili săptămâna viitoare detaliile acțiunii, astfel încât moțiunea de cenzură la adresa guvernului Cîțu să fie redactată, depusă, dezbătută și #votată în primele săptămâni ale sesiunii parlamentare”.

1 COMENTARIU

  1. […] Preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina: „Depunem #moţiune_de_cenzură! Este evident că Florin Cîţu era atât de beat, încât a „uitat” dacă a avut sau nu cătuşe şi ce-a băut! Pe modelul Raluca Turcan a uitat, se pare, atunci când şi-a falsificat CV-ul, şi ce vârstă avea când a luat „doctoralul”(vorba lui). A ţepuit o bancă […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PSD depune MOŢIUNE de cenzură. Ce spun parlamentarii social-democraţi giurgiuveni? […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.