Este un proiect la care lucrează, în prezent, social-democraţii giurgiuveni iar anunţul a fost făcut joi, 21 ianuarie, în conferinţă de presă, de liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

„Dorim să facem o analiză la nivel de municipiu, dar şi de judeţ, astfel încât cetăţenii să stabilească listele de consilieri. Puterea este la cetăţeni, ei trebuie să stabilească pe cine vor ca să-i reprezinte. Susţinerea şi-o pot manifesta printr-o listă de semnături. Asta este dorinţa noastră, să separăm administraţia de politică”, a spus Bădălău.DSC_0116

Tocmai pentru că proiectul este în lucru, nu a dat, deocamdată, mai multe detalii, dar a promis că cetăţenii vor afla totul, la momentul potrivit, despre această iniţiativă- în premieră pentru politica nu doar locală, ci şi naţională.

În aceeaşi conferinţă de presă, Niculae Bădălău a anunţat şi că, la nivelul judeţului, mai sunt maximum cinci comune unde încă este în desfăşurare procesul de alcătuire a echipei PSD pentru localele din iunie, dar şi că cele mai recente sondaje dau câştigător PSD cu 58% faţă de 26 de procente cât ar lua liberalii.

„La alegerile locale eu îmi propun un scor suficient de mare pentru a reuşi să ne ducem la capăt tot ceea ce am făcut pentru dezvoltarea judeţului şi municipiului. Giurgiu, în doi ani şi jumătate, are 418 kilometri de drumuri judeţene, comunale, străzi asfaltate. Liberalii n-au făcut asta în două mandate. Avem, din 2013 şi până acum, 500 de kilometri reţea de apă în judeţ. Avem peste 1.300 de miliarde de lei vechi, doar pe OG 28, bani care au fost alocaţi comunelor şi oraşelor giurgiuvene şi proiectele continuă. Iar oamenii ştiu aceste lucruri şi ne apreciază pentru că suntem o echipă care s-a preocupat de soarta lor”, a mai spus Niculae Bădălău.

Liderul social-democrat a menţionat şi că PSD Giurgiu că cei mai mulţi dintre primarii PSD vor candida pentru un nou mandat, dar sunt şi cazuri unde fie au fost făcute schimbări, fie edilii au renunţat să mai intre în cursă.

„Vrem să le arătăm oamenilor că, totuşi, nicio altă organizaţie politică din Giurgiu n-a avut rezultate din punct de vedere al dezvoltării judeţului ca organizaţia noastră. Dacă cineva vrea să rămână la mizeria pe care am avut-o timp de 16 ani de conducere liberală, este treaba sa. Noi ne-am făcut datoria şi vom continua să o facem iar oamenii au dreptul să decidă cu cine merg mai departe. Aveţi în faţă doi oameni, eu şi domnul Cristian Marciu, de 25 de ani la acelaşi partid. Am stat la aceeaşi masă, indiferent de urcuşuri şi coborâşuri şi nu ne-am gândit să plecăm dintr-o parte în alta pentru a fi pe o listă, doar dintr-un interes personal. Principiile, loialitatea, acestea trebuie să primeze”, a subliniat Niculae Bădălău.

C. Sfetcu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.