Primarul Jean Jipa, într-o conferinţă de presă susţinută joi, 18 decembrie, la sediul instituţiei pe care o conduce, a lansat acuzaţii la adresa conducerii de la judeţ în ceea ce priveşte unele lucrări de infrastructură rutieră.

Nemulţumit de alocările finaciare primite de la Consiliul Judeţean, edilul din Ogrezeni a spus că nu înţelege, totuşi, cum de există bani pentru „lucrări de mântuială”. „Nici nu vreau să mă gândesc ce valoare a lucrărilor a fost trecută în ordinele de plată. Şi membrii comisiei care au recepţionat lucrările… E inadmisibil să repari un pod şi, la 6 metri- măsuraţi cu ruleta, să existe o groapă cât o maşină de mare. De fapt, sunt două gropi în zona respectivă. Chiar n-au rămas în vreo basculantă 10 roabe de asfalt ca să fie astupate craterele alea?”, a spus Jean Jipa, făcând referire la podul de la Malu Spart. „După 2 săptămâni de la reparaţii, chiar pe pod a apărut o fisură. Aceea a fost plombată, dar celelalte două gropi de lângă pod, nu”, a mai spus primarul din Ogrezeni.

Edilul a menţionat o altă lucrare a CJ, de această dată realizată pe DJ 412 A. „Lucrarea a constat în aruncarea de pietre… în ochii oamenilor, fără să se treacă prin soluţii tehnice prevăzute de lege. Am avut reclamaţii, s-au spart parbrizele maşinilor. L-am sunat, în timpul lucrărilor chiar pe administratorul public, Beianu, am depus şi o adresă la Consiliul Judeţean pe această temă”, a precizat Jipa, cu menţiunea că, până acum, nu a fost luată nicio măsură în acest sens.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.