Primarul comunei giurgiuvene Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu, a participat la o recentă conferinţă de presă a PSD Giurgiu. El a spus că rezultatul foarte bun obţinut de PSD în judeţul Giurgiu se datorează tuturor investiţiilor şi măsurilor luate în guvernarea social-democrată.

„În judeţul nostru au început foarte multe investiţii, iar măsurile guvernului au vizat toate categoriile, de la pensionari, la antreprenori, medici, profesori, cu măriri de pensii şi salarii(…). Prin măsurile ce vor fi luate de Guvernul PNL doar o să se mărească numărul celor din Diaspora, oamenii o să plece! Viorica Dăncilă a dovedit şi dovedeşte că îşi face datoria cu ambiţie, pentru fiecare român.

Vă amintesc şi că, în mediul rural, au fost finalizate sau au început foarte multe investiţii pentru apă, canal, drumuri, şcoli, dispensare. PNDL a funcţionat foarte bine. Aveam şi Fondul de Dezvoltare, blocat acum de PNL. PSD nu a ţinut niciodată cont de culoarea politică a unui primar, pentru că nu un primar beneficiază de investiţii, ci cetăţenii(…). Lucrurile se văd, doar cine nu vrea nu le vede.

Le mulţumesc şi eu colegilor primari pentru rezultatul din primul tur şi sunt convins că, în al doilea tur, vom avea rezultate şi mai bune”, a declarat Constantin Cărăpănceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.