Vicepreşedinte al PSD Giurgiu, director al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri(DRDP) Bucureşti, Marian Mina, a vorbit, luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, despre fondurile accesate de primăriile din Giurgiu pentru proiecte de apă-canal şi drumuri.

DSC_0073„Peste 750 de miliarde de lei vechi au ajuns, anul acesta, la primăriile din judeţul Giurgiu pentru asemenea proiecte. Urmează ca, de acum încolo, să ne axăm inclusiv pe investiţii la şcoli. Sunt foarte mulţi primari care accesează în paralel bani pe proiecte naţionale şi fonduri europene. De exemplu, cei de la Gostinu, Hotarele şi aşa mai departe. Altfel, fonduri guvernamentale pentru investiţii în infrastructură au primit absolut toţi primarii, indiferent de culoarea politică”, a spus Mina.

Întrebat dacă sunt înregistrate şi nemulţumiri în rândul primarilor cu privire la plata fondurilor respective, social-democratul Marian Mina a precizat că „probabil că sunt şi nemulţumiţi, dar nu PSD, Mina sau Bădălău sunt responsabili de licitaţiile câştigate de primării. Primarii trebuie să vorbească cu reprezentanţii firmelor cu care au încheiat contractele pentru lucrări în ceea ce priveşte investiţiile respective!”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.