Liderul social-democrat giurgiuvean, senatorul Niculae Bădălău, a mai anunţat în cadrul conferinţei de joi, 6 octombrie, că deputatul PNL Florian Nicolae a revenit în PSD.

„A lipsit doar trei luni din partid. Am avut mai multe discuţii cu el şi azi a semnat adeziunea la PSD. Ne va ajuta în campanie. A avut un vis, a vrut să candideze la Primărie, a pierdut, asta este. El a fost membru al PSD 20 de ani. A rămas social-democrat, s-a văzut şi în discursul său! De altfel, în campania de la locale nu a zis nimic urât de PSD!”, a declarat Niculae Bădălău.

Întrebat dacă Florian Nicolae va primi o funcţie în partid, a zis că sigur da. „La Parlamentare a spus că nu doreşte, că nu este un oportunist. Vrea doar să ne ajute în campanie. Trebuie să iau în calcul faptul că la locale a luat totuşi 8.000 de voturi în municipiu. Ce părere are domnul Barbu? Păi, dumnealui a venit cu propunerea să-l avem înapoi pe Floricel”, a subliniat Bădălău.

Întrebat, mai în glumă, mai în serios, dacă va reveni şi Dumitru Beianu(prim-vicepreşedinte al PNL Giurgiu) în PSD, Niculae Bădălău a fost tranşant: „Nu-l comparaţi pe Floricel cu Beianu! Nu, cu siguranţă pe Beianu nu l-aş accepta înapoi!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.