Liderul social-democraţilor giurgiuveni, deputatul Marian Mina, a făcut această afirmaţie într-o postare pe pagina sa de Facebook, în urma şedinţei Consiliului Judeţean Giurgiu în care a fost votat de către consilierii PNL proiectul privind restructurarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu. 100 de oameni sunt vizaţi, 100 de familii vor rămâne fără un venit.

„Îi felicit pe consilierii judeţeni ai #PSD care au luat, astăzi, atitudine, în şedinţa Consiliului Judeţean, în cazul celor 100 de angajaţi ai #DGASPC Giurgiu pe care conducerea PNL-istă a instituţiei vrea să îi lase fără serviciu! Colegii mei au prezentat toate argumentele de ordin moral, dar şi din punct de vedere legal, care vin să demonstreze că restructurarea în cadrul instituţiei menţionate NU se justifică. Ba mai mult, consilierii PSD au cerut retragerea proiectului de pe ordinea de zi, având în vedere că noua organigramă a DGASPC Giurgiu face obiectul unei cercetări DNA. Solicitarea le-a fost respinsă, preşedintele PNL-ist al CJ Giurgiu precizând că măsura „nu mai suportă amânare”.

De ce atâta grabă să laşi atâţia oameni fără pâine pe masă? De câtă răutate poate fi capabil cineva care pretinde că este acolo pentru a contribui la bunăstarea fiecărui cetăţean din municipiul şi judeţul Giurgiu? Cum îi vor mai privi în ochi pe acei giurgiuveni toţi consilierii #PNL care au fost de acord cu această condamnare la sărăcie a 100 de familii, aceiaşi PNL-işti care le-au promis TUTUROR giurgiuvenilor numai lapte şi miere, dacă ajung ei la conducerea judeţului?Aşa cum era de aşteptat, consilierii judeţeni ai PSD nu au primit niciun răspuns clar la niciuna dintre sesizările lor. Au auzit doar cuvinte goale, frumos ambalate şi atât. Am remarcat, însă, aceeaşi atitudine arogantă a preşedintelui PNL-ist al CJ Giurgiu, cu un discurs pe măsură, presărat cu miştouri(exact aşa a fost) la adresa colegilor mei, pe un subiect atât de sensibil.

Vorbim despre 100 de familii giurgiuvene care riscă să rămână fără un venit, doar pentru că aşa vrea preşedintele CJ, tocmai acum, în cea mai grea perioadă prin care trecem, poate chiar de la Revoluţie încoace.Nu a înţeles nimeni ce efecte pozitive ar avea această restructurare asupra activităţii DGASPC Giurgiu. Dimpotrivă, dincolo de modesta economie la buget, colegii mei au arătat că activitatea instituţiei va fi afectată prin disponibilizarea atâtor angajaţi, în condiţiile în care unele structuri au oricum deficit de personal. Nu contează în ce mandat s-au angajat giurgiuvenii, ci contează doar că sunt oameni care şi-au făcut meseria cu responsabilitate, cu eforturi şi cu sacrificii. Însă, sunt convins că, într-un fel sau altul, se va face DREPTATE!”, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Pentru ca poate.
    Pentru ca vrea sa arate tuturor celor care au apreciat calitatile manageriale ale lui Lupu, dincolo de golaniile de care a fost acuzat, ca se poate si mai rau.
    Pentru ca a gasit in interiorul DGASPC aceasta ființă neomarxista plina de ura si frustrare care a facut tot posibilul sa faca rau si a denaturat toata realitatea din DGASPC.
    Pentru ca are nevoie de o masa de manevra electorala pentru alegerile ce vor urma si trebuie schimbati oamenii până la portar.
    Pentru ca așa va da un exemplu si nimeni nu va mai îndrăzni sa i se opuna în DGASPC….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.