Liderul social-democraţilor giurgiuveni le-a transmis colegilor din întreg judeţul mesajul său politic, la Conferinţa Judeţeană a PSD Giurgiu. Redăm şi noi, integral, declaraţia lui Marian Mina.

 

” Suntem aici, cu puțin timp înainte de lucrările Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, un congres organizat întâi pentru că este un cadru în care putem să dezbatem problemele care frământă societatea, și, așa cum a afirmat președintele partidului, să redefinim programul de guvernare, să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung.

Dar toate acestea nu se pot face decât într-un climat de înțelegere, de unitate și viziune comună.

Organizația Județeană a PSD Giurgiu este o componentă importantă a partidului, este organizația cu cele mai bune rezultate la ultimele legeri locale și parlamentare, iar acest lucru a fost posibil datorită echipei unite pe care PSD a avut-o datorită domnului președinte Niculae Bădălău și, nu în ultimul rând, dumneavoastră, primarii noștri, care v-ați făcut datoria față de comunitățile dumneavoastră.

Este o realitate faptul că în județul Giurgiu nu există localitate în care să nu se fi întâmplat ceva bun în acesti ani de când PSD este la guvernare.

Este perioada cu cele mai multe investiții, cu cei mai mulți bani alocați dezvoltării, și evident, este vorba de cele două programe guvernamentale PNDL I și PNDL II.

Cred că fiecare dintre noi putem sta cu capul sus în fața oamenilor, să-i privim în ochi pe fiecare dintre locuitorilor județului și să le spunem ce am făcut pentru ei, ce au făcut primarii noștri pentru comunitățile lor.

Am preluat, odată cu președinția Consiliului Județean, și foarte multe probleme. Acest județ, condus în ultimii opt ani de către PNL, a acumulat restanțe mari la tot ce înseamnă dezvoltare: infrastructură, școli, utilități. Prin implicarea noastră, a tuturor, beneficiind și de un sprijin masiv al Guvernului am reușit să realizăm toate acestea și nu ne oprim, pentru că mai trebuie.

Putem să le dovedim oamenilor că ne pasă de ei, de problemele lor.

Putem sa dovedim credibilitate, responsabilitate, pentru că doar așa vom răspunde cerinţelor cetăţenilor. Dacă vom rămâne uniți, dacă vom munci mai mult, obiectivele noatre sunt realizabile. Da, unitate și loialitate față de partid și de oamenii care îl alcătuiesc sunt condiții fără de care nu putem progresa. 

Suntem cel mai mare partid din România, dar trebuie să fim și cel mai bun!

Dragi colegi, suntem în etapele premergătoare lucrărilor unui Congres Extraordinar, un congres necesar pentru clarificarea liniei pe care o va adopta și parcurge partidul nostru în continuare, dar și pentru efectuarea unor modificări la statutul partidului.

Am convingerea că, după acest Congres, partidul nostru va fi mai puternic, mai determinat în a demonstra că suntem singura opţiune a românilor pentru demnitate, pentru dezvoltare, pentru o viaţă mai bună!”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.