Astăzi, într-o emisiune, la OPEN TV, preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, a fost întrebat cum vede o colaborare cu cei din PNL Giurgiu, după ce preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, a declarat că ar vrea o asemenea colaborare, dar că n-ar fi găsit deschidere la PSD Giurgiu.

“Cum să avem colaborare, când unii din PNL Giurgiu au transformat deconcentratele în organele de control ale partidului sau chiar personale? Despre ce colaborare să vorbim când, la împărţirea banilor de la Consiliul Judeţean, primarii PSD primesc de 3-4 ori mai puţini bani decât edilii PNL? Cum putem vorbi despre colaborare la nivel judeţean, când sunt comune, precum Comana, şterse efectiv de pe harta judeţului la alocări financiare, când primarii sunt hărţuiţi şi ameninţaţi? Cum este posibil ca cea mai mică dintre comunele judeţului, Gogoşari, să primească de la CJ 8 miliarde, iar cea mai mare comună, Ulmi, 2 miliarde, doar pentru că primarul de acolo este social-democrat?

Cum să stăm la aceeaşi masă când, la comandă politică, evident, pentru că aşa vrea domnul Beianu, Inspectoratul Şcolar le impune liceelor teoretice să renunţe, pur şi simplu, la câte o clasă. Că vrea dl. Beianu să facă şcoală profesională. Foarte bine, este o idee bună, dar de ce să desfiinţezi clase de la unităţi de învăţământ de prestigiu, cu rezultate foarte bune? Care este logica? Din păcate, cred că domnul Beianu nu face de capul lui, iar în PNL Giurgiu sunt două tabere. Şi de asemenea, cred că preşedintele Dan Motreanu nu va înţelege niciodată problemele judeţului Giurgiu. Ştiţi vorba aceea: s-a născut talent şi a murit speranţă…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.