Liderul social-democrat giurgiuvean a postat, sâmbătă, 17 iunie, pe Facebook, un mesaj referitor la situaţia din PSD.

„Cei 3,2 milioane de români au votat PSD și programul de guvernare, nu pe Sorin Grindeanu! Cine auzise de Grindeanu până să fie INVENTAT de CExN în urmă cu șase luni? Când a primit postul de Prim-Ministru de la CExN s-a gudurat ca nimeni altul. Acum, la șase luni după, avem în față un Grindeanu DEREGLAT.

I-au crescut mușchii odată cu personalitatea și mimica! Pe deasupra are și condiții care de care mai absurde: ‘dacă Johannis se jură că în locul meu va desemna un prim ministru tot din PSD’!… Câtă iubire față de partid! Totul este doar un pretext: vizează tulburarea PSD și slăbirea țării. Și mai important, a doua condiție: demisia Președintelui Dragnea… vizează de fapt Șefia PSD! Acest NEICA NIMENI a venit de fapt la Palatul Victoria cu o țintă clară. Să confiște Partidul Social Democrat.

Însă creierașul lui nu ar fi putut concepe singur acest plan. În spatele lui a stat permanent Victor Ponta. El este artizanul EVIDENT al acestei lovituri date Partidului Social Democrat și membrilor săi. Iar scopul este decapitarea PSD. Grindeanu și Ponta dovedesc o mentalitate și acțiuni de cea mai joasă speță! Doi politicieni ROȘII DE AMBIȚII DE MĂRIRE și PUTERE, după cum s-a confirmat! Domnule Grindeanu, ați TRĂDAT (la sfatul domnului Ponta)!

PSD are un obiectiv clar asumat, prin programul de guvernare, și trebuie să ne asigurăm că toți colegii își canalizează eforturile în această direcție. Contextul politic nu este deloc simplu și orice greșeală sau slăbiciune a noastră va fi speculată de adversari. Miza este programul de guvernare propus de PSD. Este un program ambițios, bun pentru Țară, cum n-am mai avut după 1990. Un program care încurcă multe calcule făcute de adversarii României!”, a scris Mina pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.