Singura şansă a angajaţilor din domeniul protecţiei sociale, ca să-şi ia salariile la timp, de acum încolo până la sfârşitul anului, era rectificarea bugetului naţional. PSD a depus o serie de amendamente la proiectul cu pricina, amendamente ce vizau tocmai alocarea sumelor necesare către autorităţile locale şi judeţene, în acest scop.

Ocupaţi cu angajarea rudelor în instituţiile statului, cu afacerile cu măşti, termoscannere şi dracu mai ştie cu ce, PNL-iştii au întors din nou spatele acestei categorii de salariaţi.

La Giurgiu, după cum bine ştiţi, situaţia a devenit critică, după ce, timp de 2 luni consecutiv, angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu nu şi-au luat salariile. Vuvuzele stricate din PNL Giurgiu s-au apucat să urle pe reţelele de socializare că de vină ar fi conducerea Consiliului Judeţean.

S-a demonstrat că n-a fost deloc aşa şi că tot CJ a găsit soluţia legală pentru problema lor, dar azi mai vine o bombă: Herr Klaus a întârziat promulgarea legii privind rectificarea bugetului. Ca atare, iar vor întârzia şi salariile bieţilor oameni din sistemul de asistenţă socială!

Acum, pe bună dreptate, şefului şefilor din PNL, preşedintelui Klaus Iohannis tocmai i s-a umplut frigiderul cu multă carne. Norocul lui, că cică proteina e bună anti-COVID-19. 😀

Conducerea Federaţiei Salariaţilor din Administraţia Publică Centrală şi Locală din România „Columna” i-a transmis, astăzi, preşedintelui Klaus Iohannis, o mare, mare…. M(ulţumesc), în semn de recunoştinţă pentru „grija” sa faţă de românii Lui. Ne scuzaţi, erată, el are doar Guvernul Lui. Care nu ştie decât să arunce în cârca autorităţilor locale şi judeţene tot ce Orban şi gaşca sa de analfabeţi instituţionali nu sunt în stare să facă.

Sau NU VOR. Totuna.

Haideţi, români, să-i trimitem acasă, zic!

1 COMENTARIU

  1. […] Singura şansă a angajaţilor din domeniul protecţiei sociale, ca să-şi ia salariile la timp, de acum încolo până la sfârşitul anului, era rectificarea bugetului naţional. PSD a depus o serie de amendamente la proiectul cu pricina, amendamente ce vizau tocmai alocarea sumelor necesare către autorităţile locale şi judeţene, în acest scop. Ocupaţi cu angajarea rudelor […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele Iohannis a întârziat promulgarea Legii privind rectificarea bugetară! 20.000 de ang… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.