Marian Mina a participat, vineri, 15 noiembrie, la conferinţa de presă a PSD Giurgiu, alături de primarul comunei Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

Preşedintele executiv al PSD Giurgiu le-a mulţumit, încă o dată, giurgiuvenilor pentru încrederea acordată, primarilor şi tuturor colegilor din PSD Giurgiu pentru rezultatul foarte bun obţinut, în judeţul Giurgiu, la primul tur al alegerilor prezindenţiale.

Împreună am obţinut un rezultat foarte bun, ce plasează organizaţia noastră pe locul III, la nivel naţional! Mă bucur că oamenii apreciază toate realizările noastre, în judeţul Giurgiu, în ultimii ani, şi sunt convins că vom obţine un scor şi mai bun, la turul II al alegerilor ce vor avea loc pe 24 noiembrie!

Tactica PNL, exprimată prin teroare, ameninţări, şantaj şi presiuni la adresa primarilor, nu a dat şi nu va da roade! Consider că, cei de la PNL se îmbată cu apă rece, deoarece, dacă nu erau cele peste 20.000 de persoane pe listele suplimentare, sigur scorul lor nu trecea de 15%, la Giurgiu.

Sincer, cine ar fi crezut că judeţul nostru are un asemenea „potenţial turistic”? Sute de oameni au votat pe liste suplimentare la Oinacu, Daia, Gogoşari, Vărăşti, Mihăileşti. Nu ştiam că PNL-iştii şi-au deschis agenţii de turism acolo. De fapt, cred că potenţialul turistic a crescut atât de mult de când Răzvan Cuc „ne-a făcut” şi centura şi Podul Grădiştea şi drumul Giurgiu-Ghimpaţi…

Revenind la alegerile din 24 noiembrie, sunt convins că doamna Viorica Dăncilă va câştiga, pentru că merită, este un om muncitor, care se implică, vorbeşte cu oamenii, vine în faţa românilor după o guvernare bună şi trebuie să continuăm ceea ce am început: dezvoltarea, modernizarea României!”, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.