Marian Mina a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj legat de situaţia actuală din România, provocată de pandemia de coronavirus şi lipsa unor măsuri elementare pentru combaterea acesteia, măsuri pe care ar fi trebuit să le ia deja Guvernul PNL.

Solicit Guvernului PNL să nu mai lase medicii expuşi, în lupta cu pandemia de coronavirus! Liberalii ne mint, zilnic, spunând că „totul e sub control”. Însă, în realitate, medicii şi personalul sanitar nu au nici la această oră echipamente de protecţie. Este inadmisibil!

Cadre medicale din toată ţara, acolo unde sunt trataţi pacienţi cu coronavirus, spun că nu au văzut nici până în ziua de astăzi cum arată un combinezon de protecţie sau o mască profesională.
Şi ei sunt în linia întâi, când vine vorba despre COVID-19!
Sper că realizează şi Guvernul Orban că, dacă medicii intră în carantină, nu mai are cine să trateze oamenii, iar acest lucru înseamnă condamnarea întregii populații.

De asemenea, PSD cere, urgent, #plafonarea prețurilor la alimentele de bază, medicamente și materiale sanitare! Se scumpesc masiv și abrupt, în toată țara, mărfurile de strictă necesitate – de la alimente și până la produse medicale.
Cerem imperativ guvernului liberal să combată specula! Să ia urgent măsurile necesare și să plafoneze prețurile produselor vitale!

Totodată, doresc să amintesc Guvernului PNL că cetățenii au dreptul să știe cât de multe #teste s-au făcut, nu doar câte cazuri s-au confirmat. Pentru că, la teste puține e normal să fie cazuri puține! Sunt spitale care nu mai au kituri de testare de mai bine de 48 de ore! Aşadar, #PSD solicită Guvernului să publice și numărul de teste efectuate, atunci când comunică numărul de cazuri confirmate de infecții cu COVID-19!

Și, iată, din păcate, a mai trecut o zi fără niciun act normativ pentru sprijinirea #economiei. Dacă nu se intervine urgent, cu măsuri radicale, nu va mai fi nimic de salvat! Economia țării este pe punctul de a intra în colaps și doar Guvernul are pârghiile necesare pentru a opri acest lucru!

#Guvernați_Nu_Dezertați„, a scris Marian Mina, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. […] Marian Mina a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj legat de situaţia actuală din România, provocată de pandemia de coronavirus şi lipsa unor măsuri elementare pentru combaterea acesteia, măsuri pe care ar fi trebuit să le ia deja Guvernul PNL. „Solicit Guvernului PNL să nu mai lase medicii expuşi, în lupta cu pandemia […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: Preşedintele executiv al PSD Giurgiu: „Liberalii ne mint, zilnic, spunând că „totul e sub con… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.