Marian Mina a postat, vineri, 9 septembrie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care arată că, deşi noul Guvern nu a alocat judeţului Giurgiu niciun leu la ultima rectificare, conducerea Consiliului Judeţean caută soluţii pentru sprijinirea unităţilor administrativ-teritoriale cu proiectele pe care le au.

 Primarii au, pe bună dreptate, aşteptări, pentru că păstoresc comunităţi sărace, cu multe nevoi. Guvernul PSD a fost primul Guvern care, după aproape zece ani, a alocat judeţului Giurgiu, prin Ministerul Dezvoltării, condus de Liviu Dragnea, aproape o mie de miliarde pentru lucrări de apă şi canalizare, drumuri sau alte lucrări. Normal că a fost bine, că au putut să facă ceva în comunităţile lor.

Normal că și acum aşteaptă un sprijin din partea noastră, dar în acelaşi timp cunosc cu siguranță faptul că noi, Consiliul Județean, nu le putem da decât dacă primim la rândul nostru acești bani de la Guvern, de la Bugetul de stat…iar actualul Guvern este atât de ”preocupat” de dezvoltarea comunităţilor rurale încât la ultima rectificare a alocat…nimic! 

Primarii de comune se află, în majoritatea lor, în aceste funcții după mai multe mandate şi înţeleg situaţia… E posibil ca primarii să fie supărați, dar sunt convins că ştiu unde este blocajul. În rest, vă asigur că avem o colaborare normală, pentru că ştiu că suntem alături de ei, indiferent de partidul din care provin, şi că îi susţinem cât putem”, scrie Marian Mina pe pagina sa de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.