Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj, după activitatea de la ISU Giurgiu privind prezentarea bilanţului activităţii derulate de instituţie, în 2018.

„Am participat, astăzi, la prezentarea bilanţului activităţii desfăşurate, în 2018, de către cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) „Vlaşca” al judeţului Giurgiu.

Le mulţumim #pompierilor giurgiuveni pentru toate misiunile executate cu succes! Le mulţumim eroilor de la #ISU Giurgiu pentru că îşi riscă viaţa ca să o salveze pe a noastră!

Doresc să amintesc faptul că ISU şi Consiliul Judeţean Giurgiu au în continuare o #colaborare excelentă şi derulăm împreună proiecte cu fonduri europene. Prin intermediul acestora, Inspectoratul este dotat cu echipamente necesare unor intervenţii rapide şi eficiente.

Îi doresc succes domnului inspector şef, Radu Covaci, un profesionist desăvârşit care conduce instituţia cu pricepere şi dăruire, dar şi cu #respectfaţă de colegi!

Totodată, tuturor pompierilor giurgiuveni le urez ca #2019 să fie un an cât mai liniştit şi să se întoarcă în siguranţă acasă, după misiunile pe care le vor îndeplini cu #profesionalism, ca şi până acum!”, a scris Mina, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.