Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a făcut această declaraţie, vineri, 15 noiembrie, în cadrul unei conferinţe de presă.

Suntem foarte îngrijoraţi în ceea ce priveşte Guvernul PNL şi finanţarea proiectelor de dezvoltare în toată ţara, deci, implicit, în judeţul Giurgiu!

Mă tem că vom avea probleme inclusiv cu proiectul pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea clădirilor noi ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, proiect ce ar fi trebuit să se deruleze prin Compania Naţională de Investiţii. Ajunseserăm în ultima etapă cu acesta, însă, personal, mă tem că aşa va rămâne.

Sunt mari probleme şi cu lucrările prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Primăriile nu au mai primit banii pentru investiţiile în derulare, de la preluarea guvernării de către PNL.

Şi Fondul de Dezvoltare a fost, pur şi simplu, blocat, odată cu demiterea de către Ludovic Orban a lui Ion Ghizdeanu, preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză!

Guvernul „Iohannis” a oprit investiţiile în toată ţara!

Iar ei, PNL-iştii, toată ziua nu fac altceva decât să se plângă. Cred că, de fapt, îşi pregătesc terenul pentru tăieri de salarii, concedieri. Şi, fără supărare, dar ministrul de Finanţe, Cîţu, parcă ar fi un asistat social, nu un ministru, nu ştiu unde l-au găsit, este din alt film!

România are acum un guvern de incompetenţi care habar n-au cum să gestioneze situaţia şi au o atitudine specifică Opoziţiei, în continuare. Şi-au asumat guvernarea, să înceapă odată să guverneze, dar să nu oprească dezvoltarea României!”, a declarat Marian Mina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.