Prefectura Giurgiu organizează, începând de ieri, un eveniment dedicat promovării consumului de produse agroalimentare autohtone. Astfel, mai mulţi producători din localităţi ale judeţului nostru au venit cu marfă proaspătă şi sănătoasă, în parcarea din Piaţa Centrală.

„Giurgiuvenii își doresc și au posibilitatea achiziționării de produse agroalimentare 100% naturale!

În această dimineaţă(sâmbătă, 28 mai, n.r.), în Piaţa Centrală din municipiul Giurgiu a avut loc inaugurarea evenimentului dedicat promovării consumului de produse agroalimentare autohtone.

Au fost prezenți producători din diverse localități ale județului, cu produse 100% naturale și sănătoase – fructe, legume, produse apicole, produse de panificație, gemuri, siropuri, dar și ghivece cu flori – iar giurgiuvenii s-au arătat extrem de încântați de posibilitatea achiziționării acestor produse la prețuri rezonabile. Având în vedere faptul că evenimentul din această dimineață s-a dovedit a fi un real succes, organizatorii- Instituția Prefectului – județul Giurgiu, în parteneriat cu autoritățile județene și locale – doresc ca astfel de evenimente să se desfășoare periodic și să devină o tradiţie pentru giurgiuveni.

Mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături și s-au implicat în organizarea acestui frumos eveniment!”, a scris pe pagina sa de Facebook, prefectul de Giurgiu, Florentina Stănculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.