Constat de ceva vreme apariția din ce în ce mai frecventă în media a domnului Cătălin Predoiu aflat într-un dialog permanent cu Prim Ministrul Victor Ponta. Probabil speră să „se ia” și la dumnealui funcția acestuia din urmă.

 

 

Iată cum, după doar un an de la așa-zisa desființare a PD-L prin topirea în PNL, „ilustrele” voci PD-Liste se fac auzite din nou, vehement, cu un curaj care denotă cel puțin lipsă de bun simț, aș zice! După ce au adus românii la sapă de lemn ca urmare a  incapacității liderilor acestui partid de a guverna, în prezent, unii lideri ai PDL au atins o nouă culme a insultării inteligenţei oamenilor care fac greşeala să-i mai asculte atunci când vorbesc despre eşecul guvernării Ponta (!!!). Domnule Predoiu, unde trăiți? Ruptura dintre discursul dvs. și realitatea este alarmantă, pot afirma chiar că frizează indecența! Înainte de a ironiza și ataca guvernarea Ponta ați făcut măcar o scurtă  analiză critică a guvernării PD-L din care ați făcut parte și despre care însuși Videanu a admis că, pe durata acesteia „România este țara care a înregistrat cea mai gravă și mai mare cădere economică din toate țările din regiune”? Sunteți conștient că v-ați aflat printre membrii guvernării Boc (dirijată de Băsescu) fără merite incontestabile şi cu vini evidente? Încă din 2013 pozați în omniscient și vă țineți de evidențiat așa zisele eșecuri ale altora. Pe ale dumneavoastră le-ați studiat?

Fac doar o mică trecere în revistă: în 2010 vorbeați despre rezultatele slabe la prima proba eliminatorie a concursului de intrare la Institutul National al Magistraturii (INM) care reprezentau un „eșec usturător”, în 2013 doreați să candidați la Președinție (alt eșec), în 2014 doreați să fiți Prim-Ministru …. și apoi ați încercat să preluați șefia PD-L. Nu v-a reușit nimic…ați mers din eșec în eșec. Un Președinte-fantomă, un Premier-fantomă „to be elected” consecvent cu modul de gândire al PD-Liștilor.

Pe de altă parte, chiar mă întreb în timp ce scriu aceste rânduri, în ce partid să vă situez. În 2008 erați PNL-ist. Sorții v-au fost potrivnici în această postură și v-ați autosuspendat la insistențele liderilor din PNL. În 2013 vă regăsim în rândurile PD-L. În prezent v-ați primenit în PNL-ist?!

Da, domnule Prim-Vicepreședinte PD-L Predoiu! Avem indicatori economici ascendenți, avem politici guvernamentale sustenabile și românii, de bine de rău, primesc creșteri salariale, nu tăieri! Vi se pare anapoda, nu? Probabil vă dă „o lacrimă în colțul ochiului”.

Devine clar pentru mine că indolența și cinismul sunt convertite în manifest în cazul foștilor PD-Liști. Să nu credeți însă că românii vor face precum cei din PNL care s-au ținut de nas și au făcut un compromis: struțo-cămila!

 

N.C.R.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.