Polițiștii giurgiuveni au acționat pe perioada minivacanței de Crăciun, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pe raza localităților urbane și rurale din județul Giurgiu.

„Astfel, polițiștii au acționat în localitățile județului, pe drumurile publice, în gări, autogări, portul Giurgiu și zona adiacentă acestora, în zonele aglomerate în care s-au desfășurat manifestări religioase, cultural artistice sau de agrement.

Pe timpul minivacanței, polițiștii au aplicat 482 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 207.423 lei, au constatat de 25 de infracțiuni și au intervenit la  număr de 482 de evenimente.

Polițiștii rutieri au constatat 12 infracțiuni rutiere (6 pentru consumul de băuturi alcoolice, 3 conducere fără permis și 3 conducere a unui auto neînmatriculat ), au aplicat 332 sancțiuni contravenționale, au reținut în vederea suspendării 42 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

De menționat este faptul că, în zona unde s-au desfășurat manifestări publice și a localurilor publice nu au fost înregistrate evenimente grave, iar pe drumurile publice s-au produs doar tamponări și accidente rutiere ușoare.

Polițiștii din dispozitivele de ordine și siguranță publică din mediul rural și urban au acționat în sistem integrat cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Giurgiu, iar în urma măsurilor adoptate, în această perioadă, de către polițiștii giurgiuveni, nu s-au înregistrat evenimente deosebite sau cu impact în planul ordinii și siguranței publice, minivacanța din acest an fiind una liniștită”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.