Sâmbătă,16 iunie, politistii giurgiuveni, împreuna cu reprezentanții stabilimentului religios din zona cartierului Tineretului au organizat o surpriză pentru copiii care frecventează atelierul „Sfinții Martiri Brâncoveni”, din cadrul Parohiei cu același nume, organizându-le o zi minunată, anunţă oamenii legii, printr-un comunicat de presă.

„Astfel, cu toții s-au deplasat în mai multe lăcașuri religioase de pe raza județului, printre care Mânăstirea Buna Vestire din orașul Bolintin Vale, Conacul Drăgănescu din comuna Florești Stoenești, Biserica Drăgănescu din orașul Mihăilești și Mânăstirea Comana din localitatea cu același nume. Copiii talentați au fost de-a dreptul încântați de activitate, lor pregătindu-se mici surprize la fiecare locație. Toți copiii au primit din partea polițiștilor giurgiuveni, șepcuțe  si tricouri cu mesaje preventive „adolescență fără delicvență”, se arată în documentul menţionat.

Conform aceleiaşi surse, activitatea organizata sâmbătă de IPJ Giurgiu în colaborare cu Parohia Sf. Martiri Brâncoveni este o recompensă pentru efortul depus de copii în acest an și are ca scop promovarea tradițiilor și a culturii giurgiuvene precum și transmiterea unor mesaje preventive ce vizează perioada vacantei de vara.

Pentru crestarea gradului de siguranță a cetățenilor, Poliția Giurgiuveană desfășoară atât acţiuni de combatere a faptelor antisociale, cat si campanii de prevenire, cele din urma având rolul de a oferi informații utile pentru protejarea propriei persoane, a celor apropiați, a locuinței sau a bunurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.