NU sunt bani de pensii, nici de alocaţii, salariile profesorilor nu mai cresc şi nici veniturile celorlalţi bugetari, firmele intră în faliment pe capete, turismul e la pâmânt, sănătatea e la perfuzii, subvenţii pentru agricultori- ioc! şi-o putem ţine aşa până diseară. Asta e „România Normală” a PNL-ului, iar toate astea se văd, se simt. Pun pariu că până şi haştagiştii regretă c-au primit ce-au cerut! Nu mai zic de mulţi PNL-işti cărora le pare foarte, foarte rău…

Guvernul Orban ridică din umeri şi rosteşte răspicat: N-are tata bani, că v-ar da!

România este într-o situaţie poate mai grea decât a fost în timpul crizei din 2008, gestionată(impropriu spus) tot de dreapta. Banii pentru români nu existau, ba chiar ne-au mai luat din buzunare, dar ei n-au sărăcit, fiţi siguri, dimpotrivă.

În acest context, „Cârtiţa” Toma Petcu iese la tv şi se laudă că, dacă pune mâna PNL pe municipiu şi pe judeţ, va curge lapte şi miere, de n-avem noi destule recipiente ca să le cuprindem. Că, cică dacă apucă ei frâiele iar, va fi o explozie de proiecte peste tot, banii vor curge râuri peste primari, o să batem noi la cur chiar Braşovul, nu alta.

Mă rog, n-a folosit cuvintele astea, dar aşa s-a înţeles.

Păi, dacă sunteţi atât de tari în muşchi şi atât de pricepuţi la modernizare, de ce aţi lăsat, mă, Giurgiu sărac lipit, după cei 16 ani cât aţi avut municipiul şi 8, judeţul? De ce n-aţi revoluţionat voi, mă, administraţia, de ce n-aţi urcat voi economia judeţului pe culmi? De ce? Că tot s-a lăudat azi, Toma Petcu, spunând că, în afară de Luci Iliescu, s-a reunit echipa veche a PNL. Vă daţi seama? Sunt fix aceiaşi pe care oamenii nu i-au mai vrut!

Ce bani le promiteţi voi primarilor? De unde le daţi? Aveţi vreo comoară ascunsă sub scaunul lui Orban, pe care s-o dezgropaţi, după alegeri, şi s-o împărţiţi în funcţie de rezultate sau cum? Nu ne luaţi cu fondurile europene, că nu suntem tâmpiţi. Ştie toată lumea ce presupune accesarea de bani de la UE, cât durează implementarea proiectelor, execuţia lucrărilor etc.

Cum vă duceţi voi în faţa giurgiuvenilor şi ce le spuneţi? Ştiţi, noi am mai fost o tură, am făcut un rahat, dar mai vrem o dată. Ca să facem doi! Şi când vă întreabă oamenii de pensii şi de salarii, ce le spuneţi? Nu sunt bune, tanti, că e pomană electorală, mai bine nu vă mai dăm noi nimic, ca să nu ne auzim vorbe.

Acelaşi deputat Tomiţă s-a apucat în emisiunea de azi să vorbească despre Bădălău şi Mina, spunând că „aroganţa lor” ar fi condus la plecarea primarilor.

Domnule Petcu, nu vă crede nici căţelul meu, că simte şi el omu’. Ştiţi prea bine că nu a fost vorba despre aroganţă, că aia vă e specifică vouă. A fost vorba despre ÎNCREDERE, pentru că aşa ar trebui să fie într-o echipă. Ceea ce voi, PNL, nu prea aţi demonstrat că ştiţi ce presupune. De când l-aţi mazilit pe Iliescu, vă trageţi la gioale unii altora, doar ca să vă rotiţi la conducerea PNL Giurgiu.

Auziţi şi voi, cică liderii PSD Giurgiu „nu mai percepeau realitatea”. Domnu’ Tomiţă, schimbaţi dracului consilierii de imagine, că râde lumea de dvs. Care realitate, don deputat? Că au avut primarii respectivi, în doar 4 ani, proiecte finanţate câte n-au văzut ei toate celelalte mandate în care dreapta a guvernat? Că au cerut şi-au primit şi pe mama şi pe tata fondurilor şi au reuşit să dezvolte localităţile, ca niciodată până acum? Care realitate? Că au fost respectaţi şi ascultaţi şi ajutaţi? Nu minţiţi, nu amăgiţi, nu fraieriţi.

Treaba lor, o să le pară rău, multora chiar în noaptea de 27 spre 28 septembrie, dar nu ei sunt subiectul acum.

PNL, care a dus la ruină ţara asta, ÎNCĂ O DATĂ, are tupeul să strige în gura mare că or să facă ei minuni. Nu se ştie în care viaţă, dar or să.

O SĂ! Atât puteţi. O să vă dăm şi noi fix ce meritaţi!

Haideţi la vot, români, giurgiuveni şi să-i trimitem acolo unde şi Rareş Bogdan a zis că e locul lor…

1 COMENTARIU

  1. […] NU sunt bani de pensii, nici de alocaţii, salariile profesorilor nu mai cresc şi nici veniturile celorlalţi bugetari, firmele intră în faliment pe capete, turismul e la pâmânt, sănătatea e la perfuzii, subvenţii pentru agricultori- ioc! şi-o putem ţine aşa până diseară. Asta e „România Normală” a PNL-ului, iar toate astea se văd, se simt. […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: PNL-iştii, cu tupeu, ne vând pielea ursului din pădure. Deputatul Toma Petcu zice că dacă vin e… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.