Inspirați, probabil, de neobosita (K)Codruța- care propune câți ani vrea ea la oricine vrea ea-, liberalii, inclusiv ăia de la Giurgiu, aruncă și ei cu anii, ca mireasa cu buchetul.

Ai bafta să trăiești mai mult decât previzionează ei?Foarte bine. Nu? Să fii sănătos.

Așa, cică dă-le pensionarule votu’, că și ei îți arată.. ”Hai, botu’, că ați trăit destul!”

Exagerez? Nu zău! Păi, cum altfel vă explicați tot scandalul de azi, din Consiliul Județean Giurgiu, la un punct privind atribuirea unui spațiu, pe 10 ani, gratuit, Clubului Pensionarilor Giurgiveni? Cine a contestat și a votat împotrivă? Consilierii județeni ai PNL, desigur.

Da, nu toți pensionarii giurgiuveni fac parte din acest club, dar cei care fac au cerut un loc unde să își desfășoare activitatea. De menționat este că vorbim despre oameni cu venituri modeste, unii nu mai au soții, alții nici copii sau au copii, dar i-au uitat.

Însă, ce să vezi! Stiu ei, PNL-știi, că de mici pensionarii aceștia au fost niște pesediști, comuniști, huo!, deci, de ce să le dăm lor spațiul, de ce pe 10 ani și nu pe 3(doamna Mihuț, mai bine îl lăsați pe Boerescu s-o zică p-asta, aveam pretenții)? E, de ce?

Ia să se ducă mai repede! Cum, unde…

Consilierul județean Dan Cristescu a luat cuvântul și i-a ciuruit pe peneliști. Le-a prezentat câteva articole din câteva legi și i-a amețit complet.

Dar nu s-au oprit. Aaa, e legal pe 10 ani? Dar e obligatoriu?! Păi, aaaa, ia stați, că mai sunt unii pensionari în nu știu ce club? Păi, ăia? Ăia?

  1. Ăia nu au cerut.
  2. Nu au nevoie de spațiu pentru că funcționează deja într-unul privat
  3. Spre deosebire de cei din Clubul Pensionarilor, ceilalți cotizează, au fonduri proprii. Mai continuăm?

Aaaaa, păi, nea Cristescule, zise Boerescu, ia zi matale, ești șef la Club?

Doamne apără și păzește! Dan Cristescu este președintele OPSD Giurgiu, e cu totul și cu totul altă mâncare de pește, dar Boerescu nu le are cu documentarea. De fapt, el nici proiectele de hotărâre nu le citește și apoi zice că nu știe despre ce e vorba și de aia, de principiu, nici nu le votează…

”Să nu deschidem Cutia Pandorei!”, a mai spus Cristescu.

A sărit la gâtul lui și Velicu: dar dacă ne va trebui spațiul ăla vreodată, în istorie, ce ne facem?

Ce să mai zici? Dăm cu toții din cap și ne închinăm de trei ori, rugându-ne pentru sufletele PNL-iștilor…. Că nu știu ce fac!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.