Liderii PSD au votat în unanimitate, în ședința Consiliului Politic Național, pentru propunerea lui Petre Daea la ministerul Agriculturii.

Preşedintele PSD Giurgiu, deputat Marian Mina, a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj, la scurt timp după anunţul oficial:

Petre Daea revine la conducerea Ministerului Agriculturii! Un profesionist, cu multe rezultate bune #pentru_România, în primul său mandat. Mult succes, domnule ministru!

Marian Mina şi Petre Daea, la Giurgiu

„Am decis, împreună cu colegii, că înlocuitorul în acest moment al domnului Adrian Chesnoiu este fostul ministru Petre Daea, un om cu experienţă şi un om care nu trebuie să înveţe ministerul şi problemele pe care le au agricultorii şi fermierii, un patriot foarte iubit de toţi cei care activează mai ales în agricultură. Mă bucur că toţi colegii – a fost ca pe vremuri, vot în unanimitate în interiorul partidului ca domnul ministru Petre Daea să revină în Guvernul României. Cu această nominalizare vom merge la premier, după care cunoaşteţi procedurile”, a declarat şi preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Consiliului Politic Naţional al PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.