Weekendul trecut, polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră și acțiuni speciale de la I.P.J Giurgiu au desfășurat în localitățile rurale din județul Giurgiu, cu sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu, o serie de activități specifice, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, în noaptea de 03/04.02.2018, între orele 22.00-06.00, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, cu sprijinul polițiștilor din dispozitivul de ordine publică al secțiilor de poliție rurală și subofițeri jandarmi din același dispozitiv, au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii faptelor cu violență protejarea patrimoniului și respectarea regulilor de circulație rutieră.

Cu ocazia activităților desfășurate în zona locațiilor de alimentație publică și agrement au fost aplicate 22 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.850 lei, majoritatea pentru încălcarea prevederilor normelor privind circulația pe drumurile publice și sancționarea unor fapte care pot tulbura liniștea și ordinea publică. Totodată, cu această ocazie, polițiștii au oprit în trafic și controlat circa 125 autovehicule, fiind legitimate peste 180 de persoane și au luat măsura complementară a reținerii unui certificat de înmatriculare.

Pe linie rutieră, polițiștii au acționat pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, iar pentru încălcarea prevederilor normelor privind circulația pe drumurile publice, polițiștii au întocmit un dosar penal, au aplicat 15 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5. 255 lei, au reținut un permis de conducere și o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere și au retras 1 certificat de înmatriculare.

Poliţia Giurgiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.