Ei sunt, de altfel, cei care vor susţine recitaluri în cele trei seri de sărbătoare, deoarece mai mulţi artişti consacraţi la nivel naţional, dar şi cei din plan local, vor urca pe scena amplasată în faţa Teatrului „Tudor Vianu”.

Despre programul artistic desfăşurat de Zilele Municipiului a vorbit, miercuri, în conferinţă de presă, edilul-şef, Nicolae Barbu.

El a spus că petrecerea va începe vineri, 22 aprilie, şi se va încheia duminică, 24 aprilie.

„Seara de 22 aprilie va începe cu un concert al trupei Zoralia ce va prezenta publicului muzică tip Goran Bregovic. Recitalul va fi susţinut de Pasărea Rock din care fac parte renumiţii Baniciu, Cnejevici şi Lipan. Sâmbătă, pe 23 aprilie, vom avea un concert al lăutarilor din Chişinău, cu maestrul Botgros, dar vor cânta şi Valentin Zamfira şi Ioan Paladi”, a spus Barbu.

Sâmbătă seara, Loredana va susţine un recital pe scena giurgiuveană.

Duminică, vor veni să cânte la Giurgiu Livia Buble, Nicoleta Nucă, Shift iar seara se va încheia cu un recital semnat Ştefan Bănică Junior.

„Le reamintesc giurgiuvenilor, pe care îi aşteptăm în număr cât mai mare la Zilele Oraşului, că toate activităţile sunt realizate exclusiv cu sponsorizări”, a mai spus Barbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.