În partea a II-a a emisiunii “Drumurile noastre”, realizată, vineri, 7 iunie, de Ştefan Etveş, la televiziunea B1, preşedintele executiv al PSD Giurgiu, şeful Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, a fost întrebat dacă îl va mai susţine pe Răzvan Cuc la conducerea Ministerului Transportulilor. Mina a fost tranşant:

“Ce să suţin, zero realizări, zero kilometri de autostradă, zero poduri? Am greşit o dată, nu se va mai repeta! Domnul Cuc a fost <<bufon la palat>>. Aşa a ajuns din nou ministru, a fost obedient faţă de Liviu Dragnea. Altfel, ca pregătire, n-are nicio legătură cu Transporturile, poate doar că a fost şofer pe maşina de pâine a firmei soţiei… Repet, drumurile nu se fac cu circ, cu spectacol ieftin, cu rupere de contracte(…). Personal, consider că un ministru bun, care chiar începuse ceva, a fost Lucian Şova. De asemenea, sunt foarte mulţi drumari buni, ingineri ţinuţi în stand-by pentru că oamenii spun lucrurilor pe nume, dar nu sunt acceptaţi. Cred că ar trebui aduşi înapoi drumarii vechi, au experienţă, au un cuvânt greu de spus”, a mai spus Marian Mina.

Pe de altă parte, întrebat cum comentează ceea ce s-a întâmplat în şedinţa CEx a PSD(care era în desfăşurare în timpul emisiunii), Marian Mina a spus că, potrivit colegilor săi, a existat un dialog constructiv. “Este de bun augur! Se pot spune păreri acum, este un dialog acolo, un dialog constructiv. Cred că, dacă PSD schimbă garda, va avea puterea să revină ca principal partid, pe scena politică. Dar trebuie foarte multă muncă din partea noastră, a tuturor! De asemenea, mi-aş dori ca cei din conducerea centrală să ţină cont mai mult de liderii organizaţiilor judeţene. Din teritoriu vin voturile, fiecare lider de filială îşi cunoaşte judeţul, ştie potenţialul şi problemele!”, a mai declarat preşedintele executiv al PSD Giurgiu, Marian Mina, azi, la B1 TV.

Partea a II-a emisiunii “Drumurile noastre” poate fi urmărită AICI, de la minutul 01.00.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.