𝗘𝗜 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗖𝗘𝗜 𝗖𝗔𝗥𝗘 𝗔𝗦𝗖𝗨𝗡𝗗 𝗠𝗢𝗥Ț𝗜𝗜 𝗖𝗢𝗩𝗜𝗗

PSD nu abandonează lupta pentru aflarea adevărului despre morții COVID ascunși, pe care actuala putere nu i-a raportat oficial. După ce parlamentarii puterii au respins înființarea comisiei parlamentate de anchetă, PSD a inițiat rapid procedura de convocare în Parlament a ministrului Sănătății pentru a da explicații privind decesele COVID neraportate. În plan politic, toată țara parlamentarii PSD arată oamenilor cine sunt deputații și senatorii PNL,USRPLUS, UDMR care, prin votul lor, au perpetuat minciuna, au întreținut frica și manipularea și au ascuns adevărul. Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, este obligat să răspundă convocării în Parlament și va prezenta luni, în Camera Deputaților, raportul despre morții COVID neraportați oficial, făcut în urma anchetei ministeriale, după ce fostul titular, Vlad Voiculescu, a denunțat că în realitate numărul deceselor ar fi mai mare decât cel comunicat oficial.

Adevărul tot se va afla, în pofida opoziției absurde a parlamentarilor puterii, care prin atitudinea lor nu doar că-și bat joc de oamenii care i-au votat, calcă-n picioare principii demagogic invocate, precum transparența, dar se descalifică și ca oameni politici.

𝗖𝗲 𝗰𝗿𝗲𝗱𝗶𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝘀ă 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗶 𝘁𝘂, 𝗱𝗲𝗽𝘂𝘁𝗮𝘁 𝗼𝗿𝗶 𝘀𝗲𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿, 𝗰â𝗻𝗱 î𝗺𝗽𝗶𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶 𝗰𝘂 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗳𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮𝗱𝗲𝘃ă𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗹𝗲𝘀 î𝗻 𝗰𝗵𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗻𝗶 𝗮𝘁â𝘁 𝗱𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘃𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗰𝘂𝗺 𝗺𝗮𝗻𝗶𝗽𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗮𝗻𝗱𝗲𝗺𝗶𝗲 ș𝗶 𝗮𝘀𝗰𝘂𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗺𝗼𝗿ț𝗶𝗹𝗼𝗿?

Românii trebuie să afle cum e posibil să fie mii de morți în plus față de cei oficial recunoscuți (2300 neraportați și încă 3000 cu diagnostic secundar COVID, de care nu s-a știut până acum).

Acesti 5300 de decedați ascunși ar reprezenta 18% din totalul celor 29135 de morți COVID raportați oficial în România.Este o cifră uriașă! NU POATE FI VORBA DE O MARJĂ DE EROARE și NICI de GREȘEALĂ UMANĂ! Acesti 5300 de decedați COVID din România, ascunși față de raportările oficiale, reprezintă mai mult decât toți morții de COVID ai Chinei (4636), ai Irlandei (4921), ai Sloveniei (4299) și ai altor 167 de țări din lume.

Preluare Facebook- deputat PSD Marian Mina

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.