Teoria „Marii Conspiraţii” a posedat minţile şi spiritele- probabil suprasolicitate ca un sistem imunitar la pământ- câtorva politicieni locali.

Unii se agaţă de nişte scenarii mai mult decât SF doar ca să-şi justifice reacţiile, iar alţii se folosesc de aceleaşi scenarii ca să-şi justifice(?) eşecul de la ultimele alegeri. Şi, evident, li se pare lor că reuşesc să bage băţul prin gard.

De departe, cea mai abracadabrantă ipoteză, lansată de unul şi întărită de altul din alt partid, este aia că preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, de fapt l-ar fi vrut pe Florian Nicolae primar şi că plecarea lui Floricel la PNL ar fi fost una „gândită”. Cum s-ar zice: anti-Barbu, întrupomenirea sa. O ipoteză fără vreo logică, fără vreun scop al ideii în sine, fără vreo explicaţie dată de iniţiatorii scenariului, fără nimic.

Tocmai de aceea, ne-am gândit şi noi să vă spunem toate celelalte „adevăruri din Teoria Marii Conspiraţii”. Aia în care Niculae Bădălău stă peste toţi cu toiagul său magic luat din Atlantida, atunci când a făcut scuba-diving cu Michael Jackson, anul trecut.

  1. Deci: Tot Niculae Bădălău a convins-o şi pe Alina Gorghiu să-l lase iar pe Beianu să candideze. De data asta, la Parlamentare. Ca să mai râdă, pe 11 decembrie, noaptea, a 3-a oară(?!) de el. Dar a fermecat-o şi ca să impună de la centru un bucureştean- de care giurgiuvenii habar n-au şi de care, în general vorbind, nici n-au nevoie. Ca să câştige PSD doi senatori.
  2. Tot Niculae Bădălău l-a convins şi pe Gheorghe Ştefan, cu farmece făcute la Anglia de data asta, să-l pună pe Marin Anton şef de campanie. E cum de ce? Ca să se ducă dracului totul când le va fi lumea mai dragă. Ştiţi cum îl primesc primarii pe Anton? Imaginaţi-vă!
  3. Tot Niculae Bădălău umblă noaptea deghizat în Cepraga, prin Giurgiu, şi face farmece cu fum ca sediul PNL Giurgiu să n-aibă căldură.
  4. Evident că Niculae Bădălău îi intră noaptea-n casă lui Beianu, îi schimbă ora la ceas, opreşte alarma, ca să n-ajungă Beianu la muncă… A, mă iertaţi! Dumnealui nu lucrează decât la Consiliul Judeţean. Ca preşedinte, evident.
  5. Nu mai putem ascunde că din cauza lui Niculae Bădălău consilierii PNL nu ajung la şedinţele comisiilor la Consiliul Judeţean. E, cum face asta? Umblă noaptea la toate maşinile lor şi le taie cauciucurile. Ca să moară de ruşine doamna Mihuţ în plen când zice că PNL-iştii nu cunosc proiectele de hotărâre.
  6. Şi tot vina lui Bădălău este că Dumitru Gavrilă a plecat acasă cu două aparate de aer condiţionat din CJ Giurgiu. L-a păcălit că i le repară el ş-apoi l-a dat pe goarnă lu’ Mina ca să-l facă de băşcălie pe Titi în faţa întregului judeţ.
  7. Din vina lui Bădălău pleacă păsările călătoare iarna, tot din cauza lui Dunărea curge în direcţia ştiută, este ora 15.35 pentru că aşa vrea el…
  8. A, şi să nu uităm: Tot Niculae Bădălău îi convinge şi pe jurnaliştii PNL să-i perie cu sârg pe boşii lor ca să creadă că are sens să candideze. Ca să râdă Niculae Bădălău, pe 11 decembrie, noaptea, a câta oară?

Semnat: Conspiraţia mititică

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.