Caravana cu goarna iar n-a funcţionat, plimbatul 457,(3) de kilometri pe jos n-a mers, deranjatul giurgiuvenilor de la bloc cu bătăi surde în uşă, nici atât. Program de guvernare n-aţi avut, „jos ciuma roşie!” n-a avut nici cel mai mic efect, pupatul de poză cu Cioloş ca pe icoane a dăunat. Pupăturile băloase în faţă şi înjunghierile mortale pe la spate între ei au pus capac.

Cu toate astea, PNL-iştii dau vina pe oricine altcineva în afară de ei înşişi pentru dezastrul de la parlamentare: pe fluturi că n-au mai zburat prin stomac, pe stelele căzătoare, pe Mamele Omizi, pe presa altora, pe Victor Ponta, pe indispoziţia femelelor, dar mai ales pe bătrânelele îmbrobodite.

Şi pentru că, punem pariu, în 4 ani, nu vor reuşi reformarea filialei din temelii cum a recomandat Dan Vlaicu, au decis să susţină o propunere făcută la mişto, ieri, de preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina. Aceea ca, la următoarele scrutinuri, candidaţii să aibă pozele pe buletinele de vot.

Dezbateri intense la şedinţă:

Beianu:

Am zis! Eu pun poza primul pe buletinul de vot! Sunt cel mai frumos, cel mai deştept, am fost preşedinte de Consiliu Judeţean şi doar acolo mai aveam să mă afişez, pe buletin, că-n rest, la toate alegerile, m-am cocoţat pe toate caravanele, stâlpii şi cutiile poştale! Puteţi să mă treceţi şi la ALDE, UNPR, PMP, USR şi alte minorităţi, că nu mă supăr!

Măroiu:

-Ba, pardon!Pentru că eu sunt cel mai sexy dintre toţi, vreau să mă treceţi cu poză pe buletinul de vot şi la Senat şi la Deputaţi, peste poza lui Beianu. Că el şi-a pus poza oricum pe toate bannerele şi afişele din toate campaniile din 1900 încoace!

Vlaicu:

-Să-l cinstim pe dl. Mina! Ce idee bună a avut cu iniţiativa legislativă. Dacă aş fi ieşit parlamentar, aş fi susţinut-o, ca să fiu sigur că măcar familia mă va vota, la Giurgiu, când mă vor recunoaşte în poză! 

Ştefan:

-Eu am muncit cel mai mult! Eu vreau poze multe şi mici cu mine pe tot buletinul de vot! Când mă pup cu babele, când îmbrăţişez tinerii din TNL, când prind peştişorul de aur, când eram ministru al Agriculturii într-un guvern din umbră, cu turbanul din India etc. Aşa facem noi treabă, nu ca PSD-iştii care s-au ascuns în campanie, n-a ştiut nimeni cum arată şi ne-am speriat cu toţii când i-am văzut pentru prima oară în viaţa noastră la conferinţa de ieri… Aşa sigur nu mai pierdem!

desktop6

Semnat: Buletina de vot

*Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.