Lacătul pe PNL Giurgiu e pus de multă vreme şi-au pierdut cheia. Cine zice altceva, ăla e!

Lacătul pe PNL Giurgiu e pus de atât de multă vreme, că parcă şi vecinu’- adicătelea fostul Institut de Proiectare – arată mai plin de viaţă, pe cuvânt! Şi ştim cu toţii cum arată…

Bine c-a mai plecat o dată Anton de la ei ca să mai vină niţel miros de acţiune dinspre sediul cu pricina, zău! Că parcă prea singură era săraca doamna secretară p-acolo!

Mă rog, impropriu spus „singură”. Că prin tot sediul mişună continuu câteva fantome politice, biete suflete care nu vor să accepte că nu au loc în viaţa politică giurgiuveană(pentru că fac nimic pentru aceasta!) şi că „trupurile” lor aferente nu mai au cum să fie resuscitate. E prea târziu!

Gata, amin, pa! Vaya con Dios, vorba ‘ceea!

Nu mai merge, măi, nici voi, nici partidul. Nici ăia vechi, nici ăştia noi. Io v-am tot zis, voi nimic: Bădălău, Bădălău… 😀

Deh, aşa-i când n-ai curaj să chemi, la momentul potrivit, preot serios de la centru ca să dea c-oleacă de aghiazmă concentrată de dreapta pură.

Mă scuzaţi, corect! Care centru, care dreapta pură?! Care PNL?

Pornind de la un articol foarte mişto de pe Giurgiu Acum, pe care îl puteţi citi AICI(mulţumim frumos pentru inspiraţie!), vă arătăm şi noi cum… ni se pare nouă că arată… poarta lu’ PNL Giurgiu.

La PNL în poartă oare cine bate…?

Hai, mă, nu v-ajunge? Tot aceiaşi, frate?

Beienii
Danciulenii
Măroienii

Vox(adică ce zic oamenii, n.r.): Puie MNL!

Acesta este un pamflet ce trebuie tratat ca atare! P.S.: TU cu cine votezi? 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.