Credeam că mai rău decât conferinţa de presă susţinută de anti-talent politic şefă a OFL, Dana Danciu, nu poate exista! Apoi a fost conferinţa lui Anton… Doamne, cât să-ţi mai baţi joc de o organizaţie politică şi-aşa vai de capul ei, cât?

Băi, dar ce să vedeţi, există!

De la prima avertizare meteo transmisă la finalul lunii februarie, puţine au fost zilele în care nu au fost trimise presei locale şi, evident, publicate comunicate de presă de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al cărui preşedinte este prefectul Nina Carmen Crişu. Giurgiuvenii ştiu asta.

Ninsoare, viscol, inundaţii, drumuri închise, terenuri acoperite de ape, misiuni de salvare, măsuri pentru limitarea efectelor vremii severe etc. Toate acestea au fost transmise, în timp real de cele mai multe ori, de către reprezentanţii CJSU. Au fost făcute şi conferinţe de presă pe această temă. Toată lumea a publicat ce era de publicat( toată lumea care contează, desigur) doar PNL-iştii giurgiuveni n-au văzut, mă!, nimic, acolo, ceva, orice, „transmis de prefectă”… Doamne apără şi păzeşte!

Şi, ca să se facă şi mai de cacao decât până acum, au transmis ei repede un comunicat, azi, în care îi reproşează doamnei Crişu „lipsa de comunicare” pe timp de avertizări meteo. :))))))

Ori au luat cu copy-paste vreun comunicat dintr-o eră portocalie ori garda lu’ Anton are miopie avansată sau nu ştie să citească.

Aşa că, vă invit, stimaţi giurgiuveni, să vă alăturaţi unei campanii pe care o lansăm aici şi acum şi să strângem bani ca să-i trimitem la şcoală pe analfabeţii de la PNL Giurgiu. Banii îi puteţi lăsa pe treptele sediului „după pietonală”, în borcănelul cântăreţilor, ca să nu fie probleme cu conturile filialei. Nu, că cică au nişte datorii istorice din campaniile electorale… E, zic şi eu, nu ştiu nimic sigur…

Până strângem toţi banii de meditaţii, o rugăm pe doamna prefect să facă dracului nişte comunicate cu multe, multe poze(color) sau măcar să le deseneze treburi, ca să înţeleagă şi nemulţumiţii ăştia de la PNL ceva din informaţiile alea care apar pe alte site-uri decât ale lor.

Maleficent

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.