Ambiţionat, Gheorghe Ştefan(PNL), băgat în pix pe ici pe colo, doar prin locuri neesenţiale, anunţă, de pe-acum, că viitorul concediu îl va face la Stăneşti, împreună cu prietenul său Beianu.

Dumitru Beianu(PNL) anunţă că, e clar, n-are niciun sens, renunţă la candidatura la CJG! A înţeles că, orice ar face, n-are şanse să iasă şi pe alte posturi decât Valahia, TV Giurgiu şi B1. Comparativ cu Crăcea, desigur.

Campionul la „notorietate”, Florian Nicolae(PNL), mai comandă un sondaj de opinie, în regim de urgenţă. Unul pe care să-l facă angajaţii celor două televiziuni prietene. Cu maximum câte trei intervievaţi de fiecare reportaj, aceiaşi, membri de partid, cu o singură întrebare: Este Floricel primarul mult-iubit? Şi ale cărui rezultate să le repete, zilnic, la debutul jurnalelor de ştiri.

Alexandru Vladu(PSD), mai pragmatic, a decis să se pozeze cu fiecare cerere de prietenie pe care o are Marius Crăcea, de la lansarea anunţului.

Şi mai ambiţionat, Nicolae Barbu(PSD) mai face o petrecere cu striperi pentru doamnele din Primărie, una d-aia straşnică, aşa, ca pe vremea lui Lucian Iliescu. Ghiciţi cine va fi surpriza serii!

Noruţ Stănişteanu(PNL?) se poziţionează în spatele fiecărui intervievat de reporterii televiziunilor PNL şi face cu mâna la cameră: -sunt la tv, uite, sunt la tv!, în timp ce chestionaţii răspund la întrebarea din sondajul lui Floricel.

Marin Anton(UNPR) se bate singur într-un sondaj pe care nu-l comandă nimeni.

Vasile Mustăţea(PNL) anunţă că a finalizat proiectul pe DJ 603 şi merge să traverseze pe trecerile de pietoni de la Uzunu, de mai multe ori, ca să se răzbune pe cei care nu au crezut în el.

Cel mai ofticat, Mihnea Boerescu anunţă că, de fapt, nu-l chema nici Mihnea, ci Mihai, nici Bălescu, ci Eminescu, dar secretarele l-au sfătuit să fie… modest, ca să nu-l urmărească pofticioasele doamnele care-l acuză că le-ar fi lăsat. Fără onoare şi niscai terenuri.

Ionel Dinu (MP) anunţă şi că amantele lui sunt, toate, din Thailanda şi că fumează din clasa a III-a.

Şi, la final, sufocat de sutele de neveste din proaspătul harem înfiinţat, Marius Crăcea a anunţat că-i donează candidatura doamnei Mariana Iancu şi Asociaţiei dumneaei. I-ar fi donat-o lui Floricel, dar i-au spus angajaţii lui că n-are nevoie de mila nimănui!

A, e clar că Dorel de la Piatra Neamţ l-ar da în judecată pe Crăcea pentru plagiat, dar preferă să-l cheme pe la el şi să repete, des, amândoi, cu veselie, pluralul cuvântului brânză.

Giurgiu Neta

*Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.