Două evenimente inedite si unice au avut loc în acest weekend la Constanța și la București, şi la care a participat Orchestra Simfonică ”Valahia” a Centrului Cultural „Ion Vinea” Giurgiu, pentru a asigura acompaniamentul Ansamblului ”Alexandrov” din Rusia, unul dintre cele mai cunoscute din toata lumea.

Reprezentanţii Centrului „Ion Vinea” transmit că Ansamblul ”Alexandrov” acompaniat de Orchestra ”Valahia”, condus de profesorul Virgil Pețanca, a susținut două recitaluri de excepție, reinterpretând și adaptând piese consacrate ale formațiilor Queen și Beatles, unul din ele la Sala Palatului , sub privirile a mii de spectatori.

”Rolul nostru a fost acela de a asigura tot acompaniamentul acestor două evenimente, de talie națională. Toți am muncit foarte mult pentru ca cele două evenimente să iasă foarte bine, ambele săli de spectacole din Constanța și București fiind arhipline. Mai mulți soliști din cadrul Ansamblului Alexandrov au interpretat și adaptat piese ale formațiilor Queen și Beatles, spre încântarea publicului numeros”, a declarat prof. Virgil Pețanca, dirijorul Orchestrei ”Valahia.”

Cei prezenți s-au putut bucura și de interpretarea extraordinară a mai multor melodii din repertoriul consacrat al rușilor.
Spectacolul a fost Organizat de Asociația Culturală Mall4Art, cu sprijinul Ambasadei Ruse la București și Consulatului Federației Ruse de la Constanța.red-army-choir_cta-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.