„Există la noi o mulţime de personaje/indivizi care la nivel declarativ sunt oamenii cei mai curajoşi. Declaraţii media, afirmaţii la colţul străzii şi/sau cu amici la o șuetă într-un bar sau bodegă.

Oameni care se bat cu pumnul în piept, la nivel de declaraţii pur demagogice şi teoretice, în micul lor cerc de prieteni şi colegi, dar care, odată ieşiţi din acest cerc strâmt al universului lor, se pierd în ceață ca şi mult lăudatul măgar.

Azi, atitudinile la nivel declarativ, sunt la ordinea zilei pe blog-uri, site-uri, pe mass-media audio/video şi chiar pe facebook, privind situația din PSD, personaje care mai de care mai opozante, apar şi dispar precum fata Morgana a deșerturilor aride.

Cum spuneam, la nivel declarativ, se discută de o opoziţie totală faţă de PSD, faţă de Coaliția de Guvernare, dar în final toţi aceşti opozanţi declaraţi teoretic și fizic dau bir cu fugiţii atunci când vine vorba de o atitudine oficială pentru a-şi susţine curajos opoziţia făţişă şi impertinentă creată în laboratoarele # .

Toată propaganda #rezist se declară nemulţumită de PSD şi, totuşi, când vine vorba de a spune ce rău a făcut PSD, atunci mai că nu ai cu cine să vorbeşti. Lipsă argumente!

Şi tocmai atunci, când un partid arată că este viu, vezi CexN, apar voci care încep să critice PSD că ar dori să repună societatea românească în drepturile ei fireşti, cu valori morale şi etice, cu profesionalism, cu legi drepte.
Azi, dacă ai curajul să iei atitudine şi să spui că PSD, aşa cum este el în acest moment, serveşte poporul, eşti catalogat ca fiind ciumă roșie, penal.

A lua atitudine astăzi este ca şi cum ai deveni un Paria, hulit, terfelit şi ponegrit pe nedrept de oameni de mâna a doua sau a treia care ajung imediat “eroi” mediatici şi/sau VIP-uri, cu BOT sau fără, ipohondri şi de o mediocritate intelectuală şi politică imposibil de acceptat într-o ţară normală!!!
Huiduit de marea masă amorfă de postaci, PSD este catalogat drept instigator împotriva statului de drept… Al cărui stat ? Al ăluia paralel în care unii s-au cocoţat vremelnic în scaunele puterii, extraşi din bârlogurile rău famate, de la periferia societăţii, ei înşişi inculţi şi imorali cu case și plini de bani.. ai lor, de la noi!!!

OPSD, WOW !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.