Cine se simte, ăla e!

Dacă ai fi fost jurnalist, aş fi păstrat gândurile astea doar pentru mine, pe cuvânt! Chiar dacă, de-a lungul vremii, tu nu te-ai sfiit să mă jigneşti.

Dar NU eşti jurnalist, deşi mai mereu te erijezi într-unul. Şi nu eşti nici pe departe un giurgiuvean independent, echidistant şi pus pe arătat „adevărul”, aşa cum vrei să pari. Pe astea două le pot demonstra oricând, iar giurgiuvenii merită să ştie!

NU! Eşti pur şi simplu unu’ de „dreapta”(deocamdată!) sub acoperire, pitit sub o fustă largă. Eşti doar un creion înfometat, aflat mereu pe terminate, şi care poate şterge oricând orice cuvânt, când se schimbă şeful! Acum îi scuipi, acum îi pupi în fund! Demostrăm şi asta?!

ORICE e nevoie pentru ca „duamna” să aibă un serviciu, nu? Auzi, dar pe ea n-o deranjează că tu… nu prea ai?

Ştim amândoi că nu eşti nici jurnalist şi nici un giurgiuvean echidistant! Şi nu e suficient să poţi lega două vorbe ca să ai credibilitate. Parol?

Râd la glumele tale ăia care râd şi la ale şefilor tăi, periodic alţii. Râd de nevoie nişte oameni dispuşi oricând să vă schimbe pe oricare, atunci când se scufundă barca.

Nu eşti nici, nici. Nu atât timp cât mănânci o căruţă de bani publici, prin „duamna”, membru de partid şi angajată la o instituţie publică, pe bănuţi frumoşi, fără să ştie careva dacă-i şi merită. Fără să ştim dacă face şi altceva acolo decât cafele pentru şefa ori plecăciuni adânci pentru şefu’!

Eşti doar un frecător de pistol cu apă, unul cu gura mare, dar cu puşca taaare mică, dispus să tragă la comandă, mai murdar decât ar face-o orice jurnalist pe care-l scuipi între ochi, privindu-l de sus, nemeritat!

Nu te întreb ce-ai făcut tu pentru Giurgiu, că nici n-ai ştii ce să faci. Dar te întreb: ce-a făcut duamna dumitale? Marele „lider” la partid, e? Cu ce a contribuit domnia sa la bunăstarea acestui judeţ de mila căruia te faci că plângi pe Facebook, zi de zi, în timp ce înfuleci şaorma plătită de comunitatea cu pricina?

Ce-a făcut pentru Giurgiu partidul ăsta- de care te-ai lipit ca o căpuşă-, în toţi anii cât l-a condus, dar mai ales acum, când e la Guvernare?

Ce? L-aţi băgat în mormânt, asta aţi făcut!

Dacă erai jurnalist, pe cuvânt de onoare că ţineam gândurile astea pentru mine! Dar, pentru că pretinzi a fi unul, deşi eşti DOAR soţul unei femei „politician”, angajată într-o instituţie publică, deci, practic, şi eu te plătesc pentru „activitatea ta”, te întreb: ce salariu are nevastă-ta şi tu ce normă ai?

Că tot invoci transparenţa! Fii transparent, ce dracu’!

1 COMENTARIU

  1. […] Cine se simte, ăla e! Dacă ai fi fost jurnalist, aş fi păstrat gândurile astea doar pentru mine, pe cuvânt! Chiar dacă, de-a lungul vremii, tu nu te-ai sfiit să mă jigneşti. Dar NU eşti jurnalist, deşi mai mereu te erijezi într-unul. Şi nu eşti nici pe departe un giurgiuvean independent, echidistant şi pus pe […] Sursa: giurgiu-net.ro Articol sursa: OPINIE: „Scrisoare” către fătălăul şi ameţita „dă” la Giurgiu, plătiţi cu bani publ… […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.